Illustrasjonsbilde.. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
annonse
annonse

T-banetrafikken er i gang igjen mellom Nationaltheatret og Majorstuen i Oslo etter en full stans som følge av strømmangel.

Det var klokken 10.58 at Sporveien meldte på Twitter om full T-banestans mellom Nationaltheatret og Majorstuen. Alle linjer retning vest sto stille, og Sporveien oppfordret reisende til å benytte alternativ transport.

Få minutter senere var imidlertid problemet fikset.

annonse

– T-banen er i gang igjen. Det var en strømstans på noe tid, kanskje opp mot 15 minutter, sier kommunikasjonssjef Cato Asperud i Sporveien til NTB.

– Det blir lite følgeforsinkelser av dette. Det som skjedde førte til at alle T-banene sto stille akkurat mellom Majorstuen og Nationaltheatret. Men siden alle T-banene var ute og kjørte, kjører vi dette fort inn igjen, sier Asperud.

Noe ekstra tid bør imidlertid påregenes. Ifølge Sporveien vil det en periode være redusert hastighet mellom Nationaltheatret og Majorstuen som følge av feilen på togenes strømtilførsel.

annonse

– Vi jobber med å rette feilen, slik at togene kan kjøre med den hastigheten som er på strekningen, heter det.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon