Fjellhamar 20190114 Langvannet som eiendommen til Tom Hagen grenser til på Fjellhamar. Hans kone Anne-Elisabeth Hagen fryktes bortført for ti uker siden. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet bekrefter at det vil bli gjennomført søk etter den savnede Anne-Elisabeth Hagen i innsjøen Langvannet like ved ekteparets bolig.

– Det vil bli gjennomført et søk i Langvannet. Men akkurat når det vil bli utført, er ikke tidfestet ennå, sier politioverbetjent Christian Berge til Dagbladet.

Politiet har tidligere opplyst at det har vært vurdert å søke i vannet.

annonse

Mandag morgen var det registrert 1.169 tips i arbeidet med å finne den savnede Anne-Elisabeth Hagen.

Politiet melder at status er den sammen som før helgen i arbeidet med å finne den 68 år gamle kvinnen de antar er bortført fra hjemmet på Lørenskog 31. oktober i fjor.

Foruten arbeidet med å sikre spor og vitneobservasjoner av alle slag rundt boligen til Anne-Elisabeth og ektemannen Tom Hagen på Fjellhamar, har politiet også etterlyst vitner som la merke til to personer som gikk utenfor Tom Hagens arbeidsplass på Rasta, ikke langt unna. En syklist som også var filmet i samme tidsrim har meldt seg og er avhørt.

– De to personene fra videoovervåkingen i Futurum-bygget er fortsatt ikke identifisert, skriver Øst politidistrikt i en oppdatering.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon