Illustrasjonsfoto: Peter Kruger / TT / NTB scanpix

En kvinne som har vært ettersøkt internasjonalt, er pågrepet ved Växjö i Sverige. Svensk politi opplyser at saken overføres til Norge, men vil ikke si mer.

annonse

Ifølge den svenske avisa Smålandsposten ble kvinnen pågrepet i en bil i en kontroll sørvest for Växjö mandag kveld, trolig i kommunen Älmhult, i Småland.

annonse

–Det var en politipatrulje som kom på sporet av dem og fulgte etter. Da hoppet tre personer ut av bilen og sprang til skogs, sier Magnus Rosholm ved politiet til avisa.

Etter en stor leteoperasjon med hundepatruljer fant politiet de tre personene som hadde stukket av. Togtrafikken mellom Diö og Vislanda i Sverige ble stanset i en time som følge av søket. Det viste seg at kvinnen som ble pågrepet i bilen, er ettersøkt internasjonalt.

Politiet i Kronoberg vil heller ikke på det nåværende tidspunkt si hva hun er etterlyst for. Kvinnen og en av de tre som løp fra politiet sitter i varetekt, opplyste politiet i 1.30 -tiden natt til tirsdag. De vil ikke si hva kvinnene er mistenkt for. Bilen de kjørte i er tatt i beslag.

annonse
annonse

–To sitter pågrepet i denne saken for øyeblikket, sier Rosholm natt til tirsdag.

Personene som er pågrepet, skal ifølge Smålandsposten overflyttes til Norge der de skal avhøres videre. Rosholm henviser videre spørsmål om saken til norsk politi.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.