Programleder Fredrik Solvang under "Debatten" på NRK. T.v Kjell Ingolf Ropstad. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  

Tirsdag stilte Fredrik Solvang den nyutnevnte barne- og familieministeren Kjell Ingolf Ropstad (KrF) til veggs i «Debatten» på NRK1.

Men det er et spørsmål den rutinerte programlederen angrer på at han stilte.

– Ber dere sammen?

Det spørsmålet stilte Fredrik Solvang Ropstad etter at han hadde fått konstatert at ministeren, hans statssekretær Julian Farner-Calvert og personlig sekretær Elisabeth Løland tilhører samme menighet, Oslo Misjonskirke.

– Spørsmålet burde ikke vært stilt. Det virker umotivert og bidrar bare til å tro at jeg her er ute etter kristenmannsblod. Grunnen til at jeg stilte spørsmålet var for å finne ut hvor tette og nære venner de er. Men det fungerte ikke, sier Fredrik Solvang til VG.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]