Politiet starter onsdag søk i Langvannet i forbindelse med letingen etter den savnede Anne-Elisabeth Hagen. Familiens eiendom grenser til vannet. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet starter onsdag formiddag søk i Langvannet i Akershus i forbindelse med det de antar er en bortføring av Anne-Elisabeth Hagen.

– Vi søker ikke etter Anne-Elisabeth Hagen i Langvannet, men etter relevante spor som kan knyttes til saken. Dykkere fra Oslo brann- og redningsetat vil søke på dagtid i dag, og etter planen også de to neste dagene, opplyser politioverbetjent Christian Berge i Øst politidistrikt.

Eiendommen til den savnede kvinnen og hennes ektemann, milliardæren Tom Hagen, grenser til vannet, som ligger nær Lørenskog togstasjon.

annonse

– Vi anser derfor deler av vannet som en utvidet del av åstedet det er naturlig å undersøke nærmere, sier Berge og legger til at søk i vannet ikke kunnet vært gjennomført tidligere av fare for å gi saken uønsket oppmerksomhet.

Det vil være hull i isen der dykkerne søker. Politiet setter opp sperringer rundt området og ber publikum unngå å krysse disse, også når søket er ferdig for dagen.

Politiet har fått få nye tips det siste døgnet. Inntil mandag morgen hadde det kommet inn 1.227 tips i saken.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon