Kjell Ingolf Ropstad. Skjermbilde NRK TV.
annonse
annonse

NRK blir kalt patetisk av lisensbetalere, som ikke er fornøyd at statskanalen lager sak på om Kjell Ingolf Ropstad går i homotog eller ikke. Jeg kunne ikke vært mer enig.

Sjelden har man sett en større motstandsbevegelse i den etablerte norske pressen mot en norsk politiker.

Det hele startet for noen uker siden da KrF startet forhandlingene om å gå inn i regjering med Venstre, Høyre og FrP. De la frem forslag om endringer i abortloven og aksepterte samarbeid da den sittende regjeringen gikk med på å endre selvbestemt tvillingabort.

annonse

Den lille lovendringen har skapt stort rabalder. Flere tusen sinte feminister har gått i marsj i Oslos gater der de har bannet og skreket. De vil ikke ha endringer i abortloven, og de har fått den den etablerte feministpressen med seg.

TV 2, Dagbladet, VG og ikke minst NRK har de siste ukene drevet en svertekampanje mot KrF-Ropstad som har stått på kravene og sin egen tro.

Men det er tydeligvis ikke lov til å kjempe for noe som ikke er «akseptert» av feministbevegelsen i Norge. Og siden samme bevegelse har overtatt den etablerte pressen så har den politiske kampen gått fra gatene til nyhetsbedriftene.

annonse

Skal man tvinge folk å gå i homotog?

Hadde det bare vært de sure oppgulpene til Marie Simonsen i Dagbladet, ville jeg ikke brukt en kalori på svertekampanjen. Men når lisensmafiaen på Marienlyst henger seg på anti-Ropstad bølgen er det på tide å sjekke temperaturen hva folket egentlig mener.

Det som nå er blitt en nyhet hos lisensfinansierte NRK er om KrF-Ropstad går i homotog eller ikke.

Tvangslisenskanalen med journalist Anders Brekke har laget følgende sak etter Ropstads uttalelser i programmet Debatten:

«Ropstad vil ikke gå i homotog».

– Jeg har ikke gått i Pride, og har ikke tenkt til å gjøre det. Det er ikke sånn at man må gå i tog for å stå opp for homofiles rettigheter. Jeg har tenkt til å bruke jobben min til det. Jeg har ikke behov for å gå i tog, man kan vise med ord og handling menneskers rett til å være seg selv, fortalte Ropstad etter et latterlig Pride-spørsmål fra programlederen.

annonse

Hvorfor er det blitt slik i dette landet at en kanal som NRK lager sak av noe så uviktig? Og hva er egentlig agendaen til de som styrer NRK når dette er hva som blir servert av spørsmål til en nyvalgt politisk leder som nettopp har forhandlet seg inn i regjering?

Og hvem på NRKs morgenmøte har gitt journalist Anders Brekke grønt lys på å følge opp Ropstads kommentar?

Anders Brekke har det ekstremt godt der han sitter på Marienlyst med feit lønn finansiert av norske lisensbetalere. Hans oppgave er å drive journalistikk. Dette er ikke journalistikk. Det er en svertekampanje.

Enten har Brekke selv ønsket å følge opp denne liksomsaken, eller så er den en bakmann/redaktør som ønsker å fortsette svertekampanjen.

Det er derfor godt at NRK og Anders Brekke blir kraftig kritisert i kommentarfeltet til NRK på Facebook, som er den eneste plassen man får lov til å kommentere det kanalen produserer.

Her er lisensbetalernes dom over den idiotiske saken til Brekke:

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon