AFP PHOTO / JANEK SKARZYNSKI
annonse
annonse

Den danske avisen Dagbladet Information var opprinnelig en av motstandsbevegelsens aviser under den tyske okkupasjonen av Danmark. I dag er den et ensporet og fanatisk talerør for «klimakampen».

Danmark ser seg selv som et foregangsland i den globalistiske samfunnsmodellen. Vær, miljøvern og klima defineres gjerne som én sak. Taktisk smart. Her er det ingen sjenanse for å jukse med fakta.

Information står for en nærmest religiøs tilnærming til temaet klima, der de kjente innslagene av dommedagsprofetier fra FNs klimapanel og skrekkfilmene inngår, regissert av klimamafiaen. I avisen finner du ingen motforestillinger. Ingen slipper til som tilfeldigvis ønsker en debatt om hvordan CO2 og global oppvarming har kunne bli et av vår tids største politiske temaer?

annonse

Les også: FNs klimapanel får fire millioner mer fra Norge

Og som eksempel på et spørsmål – hva er agendaen og dynamikken bak denne utviklingen, og hvem står bak?

Det faktum som flere kjente forskere har bevist, at CO2 har svært liten effekt som klimagass, hvorfor er det aldri et tema i debatten i avisen?

annonse

Igjen ser vi at ytringsfriheten ikke skal tas hensyn til. Media skal ikke slippe til tvilere og annerledes tenkende – ordren må følges: Ikke slipp dem til med spørsmål og argumenter!

Les også: Har CO2 noen særlig klimaeffekt?

Daglig kan vi lese i avisen Information: «Følg klimakampen uke for uke. Vi holder deg oppdatert på klimaet. Få ukens gode og dårlige klimanyheter.» I avisen kan du også inngå din egen klimaavtale – med deg selv. Avisen har tilrettelagt det juridiske og formelle arbeidet slik at du på få minutter kan formulere og inngå din egen, personlige klimaavtale. Avisen beroliger imidlertid med at avtalen ikke er juridisk bindende, men naturligvis moralsk forpliktende.

Med barn som gisler.

Information rapporterer helt ukritisk om barns engasjement og at unge krever å få en snarlig klimalov – det haster!

Les også: Barth Eide: – Klimautslippene må reduseres for å unngå katastrofale konsekvenser

annonse

Media og politikere sier seg enige.

På Folketingets hjemmeside er oppslutningen eksplosiv (eget utsagn) om dette «borgerforslaget». Det er jo genialt å lovfeste klodens klima ved lov, men det snakkes aldri om at borgerne må betale en drepende pris for politikernes vidløftige visjoner.

Se bare på den franske reaksjonen, de gule vestene. Hvem tar regningene?

Les også: Trump – opptøyene kommer av Parisavtalen

Avisen Information forteller daglig om barn som demonstrerer for en klimaavtale. Som om barn i det hele tatt kan forstå noe av dette matematiske, enormt kompliserte regnestykket!

Barnet Greta Thunberg har fått heltestatus i Sverige for å tale politikerne midt i mot, og FN bruker henne ustanselig i sin propaganda. Dette minner ubehagelig om nasjonalsosialismens misbruk av barn.

Skavlan er selvsagt imponert og stiller som vanlig bare tåpelige spørsmål. Hjernevask av barn og barnemishandling burde være det aktuelle temaet. Men Skavlan er for feig – og de fleste av oss.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon