Illustrasjonsbilde. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

De som har fulgt med Resett har kanskje sett visse endringer. Vi prøver å følge leserresponsen noe tettere og tilpasse plassering av saker etter det. Samtidig har vi også klart å øke frekvensen av egenproduserte saker. Vi har noe mindre eksponering av artikler fra NTB.

annonse

Ansettelsen av Lars Akerhaug som redaksjonssjef har vesentlig betydning for det vi selv synes er forbedringer. Ikke bare har han teft, erfaring og gode evner, men i en liten stab er en slik ekstra person merkbar på hva vi kan få til.

Vi har hatt flere lesere som gjennomsnitt de siste tre ukene. Antakelig skyldes det en klarere prioritering av hvilke saker som ligger øverst på siden. Med unntak av et par dager, har hver dag hatt over 40.000 unike brukere og mer enn 200.000 sidevisninger per dag. Økningen er om lag 20 %. På sosiale medier har det også vært veldig bra. Flere dager har vi endt opp blant de 5-6 mest delte mediene i Norge.

Kan det være Akerhaug-effekten?

Vi håper naturligvis at det ikke stopper der. Målet er å komme over 100.000 daglige lesere, og med stunder også enda mer.

annonse
annonse

Vi har nylig hatt et seminar, og stemningen blant de ansatte er svært god. At dere blir flere og leser oss mer, gir oss oppmuntring. Jeg har en stab som står på døgnet rundt.

Tusen takk til ansatte og til lesere, og ikke minst til dere som støtter oss med donasjoner. Uten dem, kan vi ikke levere det vi har satt oss som mål, og som vi føler at dere også vil ha.

Mer eget stoff, og bedre kvalitet.

Vil du tegne deg for støtte, kan du gjøre det her.

Vårt Vipps-nummer er 124526

Og vårt kontonummer er 1503.94.12826.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.