Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Sigrid Bonde Tusvik legger skylden på Sylvi Listhaug for at en tulling drapstruer henne. Som om ikke Listhaug er blitt drapstruet. Dette «hjelper» nok skal du se, Sigrid Bonde Tusvik.

Vi skal tro at dette er et spill mellom Sylvis fans og Sylvi selv. Om Listhaug publiserer noe er hun ifølge Bonde Tusvik ansvarlig for absolutt alle reaksjoner på det hun skriver. Er du da ansvarlig for om noen kommer til å (druknings)true hun du har kalt djevelens kvinne, Bonde Tusvik? siden du i podcasten din beskrev Listhaug som en heks.

Hekser har som kjent nærkontakt med Satan.

annonse

Hvis ikke Bonde Tusvik ser at dette er virkelig ond hatprat, så ser sikkert ikke Dagsavisen, hvor hun skriver, fansen hennes eller andre som har dette «gode» hatet mot Sylvi Listhaug det heller. I de blindes rike er det ikke den enøyde, men hun med livligst hatfantasi, som er dronning.

Mange mediekjendiser har klatret på ryggen av foreldre som nesten alle er en del av den hardt statsbetalte, kulturelle «klanen» som presses i fjeset på skattebetalere gjennom subsidierte medier. Sigrid Bonde Tusvik vokste opp på borgerlige Nordstrand, med forfatter og redaktørforeldre. Hun ville skrive, men studerte ikke på et statlig skrivekunstakademi. I stedet gikk hun på et privat akademi som er kritisert for svært høye skolepenger. La oss ikke spekulere i hvorfor hun ikke tok utdannelsen på et av de gratis skrivekunstakademiene i Norge.

Hun fikk jobb i den etablertsubsidierte pressen etter endte studier. Bonde Tusviks monologer i Dagsavisen er så politisk korrekte at de kan stå som et skolebokeksempel på hva som er godtatte meninger ifølge 68-avkommet.

Selv delvis godtatte skribenter, som Kjetil Rolness, han som snur meningene sine180 grader hver gang han er i ferd med å komme frem til noe interessant, skriver med brunt blekk ifølge Bonde Tusvik. Han er en slaggproduserende skribent, skriver hun.

Og Wergeland, som hun «kjenner», siden hun var med i en teatergruppe i barndommen, en som besøkte graven hans, ville ha satt Rolness på plass. Mulig det, men hvorfor slutter den teksten med å si at Wergeland står som statue, reist i takk av jøder, i samme avsnitt som Rolness «skriver med brunt blekk».

Insinuerer Tusvik at Rolness er antisemitt? Hvor lav er listen for å bli brunbeiset? Listhaug står i ledtog med Satan. Rolness tyter ut brunt blekk. Som satans lille hjelper?

annonse

Når det gjelder problemer med den norske skolen, som hun skriver om i et innlegg så innrømmer hun å ikke vite hva 7 ganger 6 er. Dette som et innspill i debatten om lekser på skolen. Hun vil ikke ha lekser. Som regel står skribleriene hennes der til null kommentarer. Av og til opp mot fire. Litt under der hun endte i gangetabellen.

Og slik fortsetter det. Endeløse kronikker med alt for lange avsnitt. Dårlig avkastning på skrivestudiene. PK er aldri morsomt. Men at 180 000 podcastnordmenn synes det må jeg bare ta til etterretning. De har lov til å le av hatefulle vitser. Forskjellen på dem og andre er at de har lov siden det er det «gode» hatet de ler med.

Hvem er egentlig besatt av djevelen?

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon