Cardiff-manager Neil Warnock sier at flere spillere vegret seg for å komme til klubben etter det som skjedde med spissen Emiliano Sala rett etter at han signerte for Cardiff. Foto: Ben Birchall, PA via AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Cardiff-manager Neil Warnock sier at enkelte spillere vegret seg for å komme til klubben etter det som skjedde med nyinnkjøpte Emiliano Sala.

Sala er fortsatt savnet etter at småflyet som skulle bringe ham til Cardiff forsvant fra radaren over Den engelske kanal i begynnelsen av forrige uke, to dager etter at han signerte for klubben.

– Et par av spissene vi snakket om hadde ikke lyst til å komme til oss under omstendighetene, sa Warnock fredag, dagen etter at overgangsvinduet stengte.

annonse

– De ville ikke hit etter det som skjedde, så det var et veldig vanskelig vindu for oss.

Sala ble kjøpt fra Nantes for 17 millioner euro, men rakk aldri å trene eller spille med sin nye klubb.

Det ble avholdt en følelsesladd markering for Sala før Cardiffs bortekamp mot Arsenal denne uken. Lørdag spiller Cardiff sin første hjemmekamp siden ulykken, mot Bournemouth.

Cardiff greide å hente midtbanespilleren Leandro Bacuna fra Reading torsdag.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon