Illustrasjonsbilde. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix
Del saken
 • 304
 •  
 •  
 •  
 •  

En mann og en kvinne ble fredag pågrepet med en bombe på et hotellrom i Bromma i Stockholm. Begge er kjenninger av politiet og har tidligere narkotikadommer. Kvinnen hadde for noen år siden tre måneders praksisplass ved Aftonbladet i forbindelse med sin utdannelse. Det siste året skal hun ha jobbet i Norge, skriver Aftonbladet.

Ved 14 tiden fredag ettermiddag, ble politiet i Stockholm gjort oppmerksomme på at det skulle foregå mishandling på et hotellrom i Bromma. Det var en av de ansatte ved hotellet som ringte politiet. Når politiet ankom stedet, fant de en kvinne på 25 år og en mann på 20, sammen med en veske som inneholdt en kraftig bombe.

Begge ble pågrepet på stedet mistenkte for planlegging av allmenn ødeleggelse. Kvinnen skal ifølge Aftonbladet ha jobbet i flere forskjellige nyhetsredaksjoner. Det siste året skal hun ifølge seg selv, ha vært ansatt i Norge.

– Kvinnen har aldri vært ansatt som journalist i Aftonbladet. Hun hadde en kort praksisplass her i forbindelse med sin utdannelse, og skrev et fåtall artikler her under sin tid i redaksjonen, sier Aftonbladets redaksjonssjef, Michael Poromaa.

To år etter at kvinnen avsluttet sin praksisplass hos Aftonbladet, ble hun pågrepet for narkotikaforbrytelser. Ifølge kvinnens advokat, Jan Freij, nekter hun for å ha gjort noe galt og mener hun kan bevise at hun er uskyldig.

Den mistenkte mannen har også et langt kriminelt rulleblad som innbefatter narkotika, brudd på knivloven og trusler mot offentlige tjenestemenn.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 304
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]