Nord-Koreas leder Kim Jong-un og USAs president Donald Trump i Singapore i juni i fjor. Foto: AP / NTB scanpix
annonse

USAs president Donald Trump og Nord-Koreas leder Kim Jong-un skal møtes i Vietnam i slutten av februar.

annonse

– Om ikke jeg hadde blitt valgt til president i USA, ville vi etter min mening ha vært midt oppe i en storkrig med Nord-Korea nå, sa Trump da han tirsdag kveld holdt sin tale om rikets tilstand.

annonse

– Mye arbeid gjenstår, men jeg har et godt forhold til Kim Jong-un, fortsatte han, og opplyste at det er planlagt et nytt toppmøte med den nordkoreanske lederen i Vietnam 27. og 28. februar.

De to møttes første gang i Singapore i juni, bare få måneder etter at Trump hadde truet med å utrydde Nord-Korea fra kartet dersom ikke landet stanset utviklingen av atomvåpen.

annonse
annonse

Etter toppmøtet i Singapore har Trump vitset med at han og Kim «er forelsket» og rede til å skape historie, selv om de fagre ordene hittil ikke er fulgt opp med handling.

En delegasjon ledet av USAs spesialutsending Stephen Biegun reiser onsdag til Nord-Korea for å forberede møtet mellom de to lederne i Vietnam.

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.