Italias visestatsminister og innenriksminister Matteo Salvini taler til sine tilhengere. Illustrasjonsbilde. Foto: Orietta Scardino /ANSA / AP / NTB scanpix
annonse

I helgen besøkte Italias innenriksminister Matteo Salvini byen Giulianova for å holde en kampanjetale. Midt i talen ble han avbrutt av en aktivist som kalte Salvini for en «verdiløs morder», skriver Samhällsnytt.

annonse

Salvini kontret umiddelbart:
– En applaus for herren som har vunnet ti migranter til sitt eget hjem. Gi meg ditt navn og personnummer, så sender vi tyve migranter som du kan ta hånd om. Du må sørge for frokost, lunsj og middag.

annonse

Salvini antyder at det er noe hyklersk over venstreorienterte borgere fra middelklassen, som alltid ønsker innvandring velkommen, men helst vil unngå at de selv rammes av konsekvensene:
– Jo mer penger kommunister/venstrevridde tjener, desto mer preker de moral til andre.

Salvini svarte også på anklagene om at han er en morder:
– De ekte morderne er de menneskene som har medvirket til menneskesmugglingen som har forvandlet Middelhavet til en åpen kirkegård, mente Salvini.

Salvini erklærte også at han aldri vil akseptere kriminelle migranter, og at han personlig vil sørge for at samtlige kriminelle migranter må returnere til sine hjemland:

annonse
annonse

 

I 2017 gjennomførte FranceW9 television et sosialt eksperiment, hvor de spurte folk på gaten om de kunne tenke seg å ta en migrant inn i sitt hjem. Mange var svært positive, helt til en migrant plutselig dukket opp, klar for å få hjelp. Da ble tonen straks en annen:

 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.