Framtidens Norge? Illustrasjonsbilde. Foto: REUTERS/Ina Fassbender
Del saken
 • 1.2K
 •  
 •  
 •  
 •  

Afnan Ahmed arbeider på Jordal ungdomsskole i Oslo. Hun gjør alt for å unngå å håndhilse. I går var hun ekspert på TV2-nyhetene om ungdomskriminalitet.

Ahmed er overbevist om at Norge vil gi etter for krav som å nekte å håndhilse på motsatt kjønn, skriver Rights.no . Den avslørende artikkelen er ført i pennen av Hege Storhaug.

Den somaliske kvinnen er ansatt på Jordal skole, og skrev nylig et innlegg i Aftenposten om den voksende ungdomskriminaliteten. Her har Ahmed løsningen på kriminalitetsproblemene:

– Hadde far vært advokat og mor sykepleier, hadde hverdagen vært annerledes og fremtiden sett annerledes ut.

Innskrenkning av bevegelsesfriheten til de unge kriminelle vil hun ikke ha noe av, fordi «vold avler vold». Foreldrene er «maktesløse», for mor er opptatt med «å kjempe mot NAV».

Les også: Nasjonal kultur kontra multikultur: et spørsmål om våre sosiale forestillinger

Lett frem

Hege Storhaug har lett frem Ahmeds Facebook-side, og her har hun funnet mye interessant. Blant annet en del skrivefeil, de er rettet opp i sitatene under. Her følger noen utdrag:

– Jeg tror ikke dere som håndhilser forstår hvor vondt det gjør å måtte fortelle et annet mennesket «Beklager, men jeg håndhilser ikke».

– For jeg står der og tenker «Skal jeg nyse på en uhygienisk måte sånn at han frivillig avstår fra å håndhilse?» eller «Skal jeg være ærlig og øke sjansen for å ikke få jobben?»

– Det er faktisk meg og mine grenser, så hvis du føler at jeg ikke respekterer deg «nok». Så får det være, for den respekten jeg har til meg selv og mine verdier er sterkere og viktigere.

– Om et par år så er ikke disse muslimene «vikarer» bare, men de kommer til å være så høyt utdannede og ressurssterke at systemet vil trygle dem.

Studerer

Afnan Ahmed studerer pedagogikk og har startet en gruppe i Oslo indre øst for gutter med ikke-vestlig bakgrunn i alderen 13-15 år. Gruppen heter Brødrene Løvehjerte, og arbeider for å «styrke guttenes flerkulturelle identitet slik at de lykkes bedre på skolen».

Med seg på laget har hun en annen somalisk kvinne og pedagogikkstudent, Sheima Ali. To tildekkede somaliske kvinner er altså løsningen på integreringsproblemene. Sheima Ali har også skrevet i Aftenposten, om hvor utrolig dumt det er å tro at hijab ikke er en frivillig sak. Illustrasjonsbildet i saken sier mer enn tusen ord.

Hege Storhaug oppsummerer det slik: 

– Den som benekter at demografien avgjør fremtiden vår, har et uoverkommelig forklaringsproblem. Merk også dette: De målbevisste islamistene, endog unge kvinner, er meget ivrige etter å komme i posisjoner i samfunnet og slik aktivt bidra til å prøve å kjøre landet verdimessig i senk. De er godt i gang, med andre ord, og med hjelp av velvillige nordmenn.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1.2K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]