Fungerende KrF-leder og landbruks- og matminister Olaug Bollestad. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
annonse
annonse

Antirasistisk Senter lar seg bruke til politiske angrep, med uskyldige barn som virkemiddel.

Menigheten har holdt på med denne type arrangement siden 1999. Men først nå etter at KrF har gått i regjering med Frp fatter pressen interesse for å fremstille dette på en negativ måte, og knytte det til en KrF-statsråd, skiver George Gooding i Nettavisen.

Les også: Misjonærer malte ansiktet svart for å lære barna om Kongo: – I beste fall tankeløst, sier Antirasistisk Senter

annonse

Koblingen til Bollestad gjøres ikke i denne første saken. Den overlater Dagbladet til andre å gjøre for dem. På den måten får ingen ansvar for å ha koblet den til Bollestad.

Antirasistisk Senter ser ikke ut til å bry seg om at kongoleserne som faktisk var der blir like såret og krenket som de blir på deres vegne. Det er underordnet hva Mush og kongoleserne mener; dette er tross alt bare et angrep i en total politisk krig.

Les også: «Kongo-menigheten» foreslår å nedlegge Antirasistisk senter

annonse

Jeg tror dessverre at Antirasistisk Senter under Rune Berglund Steens ledelse, i beste fall, rett og slett ikke tør å la være å bli med på pressens spill. Da kan nemlig pressen angripe senteret for å ikke ta rasisme på alvor, som hadde ført til at de mest ekstreme antirasistene hadde bedt Steen om å trekke seg, Antirasistisk Senter lar seg bruke til politiske angrep, med uskyldige barn som virkemiddel, skriver George Gooding.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon