Gudmund Hernes. Foto: NTB scanpix
annonse
annonse

Den tidligere utdanningsministeren Gudmund Hernes synes det er morsomt å mobbe president Trump for håret og hans hudfarge.

Hernes, som har vært statsråd for Arbeiderpartiet i en årrekke, er aktiv på Twitter. Der har han har ytret ved flere anledninger hva han mener om den amerikanske presidenten.

Men i en ny twitter-deling gjør han imidlertid narr av hudfargen til den amerikanske presidenten i et fotoshoppet bilde der Trump er avbildet uten hår.

annonse

– Hvordan ville Trump ha sett ut hvis han hadde hatt normal hudfarge og fjernet hårfrisyren, lød den hånlige twitter-meldingen som Hernes likte og delte på sin profil.

Hudsykdom

annonse

Blant kommentarene er det mange som mobber presidenten og hvordan han er avbildet på bildet Hernes delte, noe som sannsynligvis var hensikten til de som postet bildet.

Donald Trump har den vanlige hudsykdommen rosacea som skaper rødmussethet i ansiktet, men blir ofte mobbet for dette.

Som regel er det yngre personer som mobber Trump for sykdommen, men Hernes (77) synes også det er morsomt.

Reform 94

Den tidligere Ap-politikeren følges av mange topp-politikere i Norge, og av mange journalister som ofte liker det han publiseres på sin egen profil.

Gudmund Hernes ble mest husket for innføringen av Reform 94, som gav elever rett til tilbud om videregående opplæring, men som også har blitt møtt med kritikk om teoretisering av (særlig) yrkesopplæringen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon