Tommy Robinson. Illustrasjonsbilde. FOTO: PETER MACDIARMID / REX / SHUTTERSTOCK
annonse
annonse

BBC, sammen med George Soros’ «Hope not hate» og etablissementet i Storbritannia, er avslørt for å gå sammen om å lage en dokumentar full av løgner om Tommy Robinson.

Den hemmelige arbeidstittelen deres er: «The take down of Tommy Robinson.» Nå har de gått i sin egen felle.

Dette er grunnen til at etablissementet ikke bryr seg om at mange titusener unge jenter brukes som sex-slaver

annonse

John Sweeney, som er øverste sjef for BBC Panorama, filmes mens han sammenligner en hvit mann fra arbeiderklassen med kannibaler i Amazonas og snakker nedsettende om arbeiderklassefolk. Klippet er bare en smakebit av hva som kommer 23. februar, da alt som er filmet undercover av Tommy Robinsons folk blir sluppet.

Tommy Robinson sier selv at forakten etablissementet og media har for folk de anser mindre verdt enn dem selv, er grunnen til at de ikke bryr seg om at unge jenter fra arbeiderklassen gjengvoldtas og selges som sex-slaver opp og ned England.

Registrer deg

Twitter har utestengt Tommy Robinson, myndighetene har stengt web-siden hans, Pay Pal har stengt kontoen hans, og Facebook vil med stor sannsynlighet være neste. Hvis du vil være sikker på å få med deg avsløringene av den engelske statskanalen, kan du registrere mailadressen din her. 

Da får du også den kommende filmen i tre deler kalt, «The real Tommy Robinson,» rett i innboksen. Gratis. Hundretusener fra Storbrittania og andre land har allerede registrert seg. Sannheten vil bli spredt til millioner i hele den vestlige verden, uavhengig av tech-giganter og medier som sleiker ryggene til den politiske eliten.

Hvorfor ødelegge Tommy Robinson?

Tommy Robinson har over en million følgere på Facebook. Reportasjene hans ses av mange millioner over hele den vestlige verden. Folk får direkte kjennskap til hvordan den uansvarlige innvandringspolitikken rammer vanlige folk, og i særdeleshet våre unge som utsettes for vold og gjengvoldtas i et vanvittig omfang. Det skjer i Sverige,i Holland, i Norge, i Tyskland, over hele Europa,.

Økningen av vold og voldtekter mot unge er så eksplosiv at sannheten om det, og hvordan medier og myndigheter snur ryggen til og lar omfanget bare tilta, alene kan velte politikken over natten. Politikerne har unnlatt å kontrollere hvem de slipper inn over grensene, og så snart konsekvensene av uansvarligheten deres står i fare for å bli avslørt, gjør de alt som er mulig for å holde det skjult.

Svikerne faller

annonse

Gi deg selv fornøyelsen av å se noen av de som svikter vanlige folk og barn og unge, stilt til veggs i dette klippet.  I særdeleshet stillheten på slutten er en sann fornøyelse og et stjerneeksempel på at elitistene kan lyve, bedra og svikte befolkningen de er satt til å beskytte en stund, men ikke for alltid.

Og tro for all del ikke at barn og unge i vårt land er skånet for følgene av uansvarlig innvandringspolitikk, eller at våre politikere og medier har til hensikt å erkjenne sitt ansvar og gjøre det som er nødvendig for å beskytte dem. Det kommer ikke til å skje. Med mindre vi degraderer hele den politiske, elitistiske klassen til gatefeiere og velger ansvarlige folk til styre og stell.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon