Foto: Carl-Erik Eriksson / SCANPIX
Politiet har funnet den fjerde og siste bilen som ble stjålet fra et anleggsområde i Bergen lørdag. Bilen var utbrent og forlatt.
annonse

Politiet opplyser på Twitter at bilen ble funnet om lag 12 kilometer fra åstedet.

Bilen ble funnet på Totland i Bergen, og operasjonsleder Stein Rune Halleraker i Vest politidistrikt sier til NTB at bilen er «helt utbrent».

Innbruddet skjedde i en arbeidsbrakke på anleggsområdet til utbyggingen av E39 ved Siljustøl i Bergen. Politiet fikk melding om hendelsen 7.25 lørdag morgen.

annonse

Tyvene stjal med seg nøkler til flere arbeidsbiler. To av bilene ble funnet skadd etter å ha krasjet ved en tunnel i området.

– To av bilene ble funnet igjen der inne og var flyttet ganske langt da området er stort. Begge var skadd, en i front og den andre langs siden, sier operasjonsleder Stein Rune Halleraker ved Vest politidistrikt til Dagbladet.

Den tredje bilen ble funnet krasjet i Fleslandsvegen ved Sletten, noe politiet fikk melding om før de var varslet om innbruddet.

– Kvart på seks fikk vi melding om en trafikkulykke, da visste vi ikke om innbruddet og kunne ikke finne eier på bilen, sier Halleraker.

Halleraker sier at det så vidt politiet vet ikke var noen vitner til tyveriet.

Ingen personer er blitt funnet, og det er ikke tegn til at noen har blitt skadd. Politiet skrev rundt klokken ti lørdag i en Twitter-melding at de søkte etter en hvit Toyota Hilux pickup, som er merket med «Implenia».

annonse

Det er foreløpig ingen mistenkte i saken, og det er ikke klart hvor mange som skal være involvert. Politiet ønsker tips fra publikum.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.