Ole Gunnar Solskjær har imponert som United-manager så langt. Foto: Matt Dunham / AP / NTB scanpix
annonse

Styret i Manchester United har bestemt seg for at Ole Gunnar Solskjær får jobben som manager på Old Trafford på fast basis, melder storavisen The Sun.

annonse

Den britiske tabloiden viser ikke til noen åpne kilder i mandagens artikkel, men hevder å ha kjennskap til at Solskjær har overbevist de høyre herrer i United om at han er mannen å satse på.

annonse

Avisen skriver videre at beslutningen om å ansette Solskjær på permanent basis muligens ikke blir offentliggjort før etter sesongslutt.

En annen britisk tabloid, Daily Mail , bringer også den samme nyheten mandag, men henviser til The Sun og har ingen egne kilder.

United er så langt ubeseiret under Solskjærs ledelse. Ti seirer og én uavgjort har det blitt på 11 kamper. Lørdag ble det 3-0-seier borte mot Fulham i Premier League.

annonse
annonse

Etter kampen fikk Solskjær og spillerne besøk i garderoben av klubbeier Avram Glazer. Kristiansunderen ville i etterkant ikke si noe om han i nær framtid skal ha et lengre møte med amerikaneren.

Tirsdag venter en langt mer vrien oppgave når Paris Saint-Germain er motstander i mesterligaen.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.