Oslo med Tøyen midt i bildet og Grefsenåsen øverst fotografert fra Ekebergåsen i juli 2015. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Del saken
 • 1.5K
 •  
 •  
 •  
 •  

Det er norske jenter som blir voldtatt Ahmed, ikke deg!

I et debattinnlegg i Aftenposten 5/2 hevder Afnan Ahmed at det norske samfunnet har sviktet somalisk ungdom. Hun skriver at hun ikke er redd somalisk ungdom som både hilser og er høflige. At andre kan være redd dem er ikke unaturlig da somalisk ungdom ligger svært høyt på statistikken over ungdomskriminalitet. Videre kan Afnan Ahmed Google «voldtekt somalisk opprinnelse» de første sidene burde ikke være lystig lesing for somaliere.

Uttalelser som: «Når norske jenter går halvnakne på byen så er det som å rope kom og knull meg» er ikke et tegn på svikt fra det norske samfunnet men en svikt fra ungdommenes somaliske foreldre.  At nordmenn og andre bosatt i Norge reagerer med avsky på slike uttalelser er både riktig og naturlig.

NAV har ikke ansvar for barnefødsler over evne

Videre nærmest unnskylder Ahmed foreldrenes fravær med at mor må kjempe med NAV for større leilighet da det bor opptil 7 på 3 rom. Vet du hva Ahmed? Da får somaliere flere barn enn de har råd til. At de fleste somaliske menn nekter bruk av prevensjon er heller ikke det norske samfunnets feil. Ta ut skilsmisse er en mulighet for somaliere som for alle andre. Dere har selvfølgelig også samme mulighet som andre i det norske samfunnet. Flytt ut av Oslo til steder med adskillig lavere priser og høyere standard.

Innskrenking av bevegelsesfrihet er ikke vold

Vi trenger ikke endringer i det norske skolesystemet eller i politiets håndtering av ungdom fordi vi har en innvandrergruppe som ikke evner å tilpasse seg det minste til det samfunnet som har reddet dem fra krig, vold og elendighet.

Du skriver: «Dette er Norge, Oslo og mitt Tøyen.»

«Et Tøyen der gutter som ligner mine små brødre, ikke kan ferdes i fred.»

Det er også mitt og alle andres Norge, Oslo og Tøyen Afnan Ahmed. Et Tøyen der norske jenter ikke kan ferdes i fred uten å risikere å bli voldtatt av gutter som ligner dine brødre.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1.5K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]