Fremkrittspartiets innvandringspolitiske talsmann, Jon Helgheim. Foto: Bjørn Inge Bergestuen / Frp / NTB scanpix
Del saken
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  

Abid Raja framstiller det som en seier for Venstre at det er blitt et tak på 3 000 årlige kvoteflyktninger i regjeringserklæringen for Høyre, Frp, Venstre og KrF. Men Jon Helgheim mener dette er Frps politikk.

– Det er en veldig merkelig innstilling til et samarbeid at han prøver å frata eller diskreditere en samarbeidspartners gjennomslag. Alle vet jo at vi snart har gjennomført hele partiprogrammet vårt på innvandring og at vi styrer det feltet med stø hånd, sier Helgheim.

Ifølge Helgheim lever Frp fint med dette så lenge regjeringserklæringen også slår fast at nivået skal sees i sammenheng med øvrig innvandring, skriver Dagbladet.

– Det er rart at Abid har så stort behov for å gå ut og ta samarbeidspartnere. De har jo fått store gjennomslag på andre deler av plattformen som de heller kunne gått og skrytt av. De har fått til mye rart på klima som de sikkert er veldig stolt av. Hvorfor snakker de ikke om de tingene der? – sier Helgheim.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]