Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Tre 17-åringer er pågrepet etter at en 16 år gammel gutt ble ranet i Sandvika i Akershus tirsdag kveld.

annonse

Bevæpnet politi søkte etter de to ransmennene, som truet 16-åringen med kniv og sparket ham slik at han havnet i bakken. Under søket, som ble trappet noe ned ved 21-tiden, påtraff politiet en ung mann de ønsket å snakke nærmere med.

Ifølge Budstikka viste det seg at den pågrepne var 17 år gammel. Han har sittet i arresten natt til onsdag og skal avhøres videre i løpet av dagen.

Onsdag morgen ble også ytterligere to 17-åringer pågrepet i forbindelse med ranet.

– Totalt er tre personer pågrepet. Én av disse er dimittert da han har erkjent alt sammen, at han har vært med på ranet. De to andre sitter i arresten og vil bli avhørt i løpet av onsdag, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt.

annonse
annonse

16-åringen ble blant annet fraranet det som omtales som en ganske dyr jakke. Ranet skjedde på åpen gate der Evjeveien krysser Brynsveien. Politiet ble varslet om ranet i 19.30-tiden tirsdag.

– Gutten fremstår som uskadd, men er selvsagt preget av det som skjedde, fortalte operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB tirsdag kveld.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.