I alt åtte menn ble dømt til lange fengselsstraffer etter en voldsepisode på Ensjø Bingo i Oslo søndag 4. juni 2017. Nå er et av vitnene i saken utsatt for grov vold. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse
annonse

To menn som ble dømt for vold mot en mann på Ensjø Bingo sommeren 2017, er pågrepet og fengslet på nytt, siktet for å ha angrepet en person som vitnet i saken.

Onsdag i forrige uke ble fire menn varetektsfengslet i fire uker etter en voldsepisode på Tøyen i Oslo to dager før.

– Mandag 4. februar ble to personer angrepet og utsatt for grov vold av flere personer på Tøyen i Oslo, opplyste Oslo politidistrikt tirsdag, åtte dager etter at voldsepisoden skjedde.

annonse

Kort tid etter angrepet pågrep politiet fire menn og siktet dem for medvirkning til grov kroppsskade, medvirkning til grov kroppskrenkelse og motarbeidelse av rettsvesenet.

Macheteangrep
De siktede er fire menn i alderen 19 til 30 år. Mennene omtales som kjenninger av politiet, og to av dem ble i fjor høst dømt i en grov voldssak som fant sted i lokalene til Ensjø Bingo i Oslo søndag 4. juni 2017. Alle fire har utenlandsk bakgrunn.

I alt ble åtte menn dømt til mellom to års og tre og et halvt års fengsel for et macheteangrep på en mann i 20-årene inne på Ensjø Bingo. Mannen ble påført flere dype kutt, fikk flere brudd, hodeskader og fikk kuttet av en finger under angrepet.

annonse

Salg av hasj
Bakgrunnen for angrepet skal ifølge dommen fra Oslo tingrett ha vært konflikt om salg av hasj i området rundt bingoen og på Tøyen.

Politiet mener voldsepisoden mandag 4. februar har en forbindelse til denne saken. En av de fornærmede som ble slått denne mandagen, var et sentralt vitne i saken fra Ensjø Bingo, ifølge politiet.

Dommen etter bingoangrepet er ikke rettskraftig og er henvist til ankebehandling i Borgarting lagmannsrett.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon