Resett trenger din støtte til å få flere personer til å «like» oss på Facebook. Foto: AFP PHOTO / ROBYN BECK
Del saken
 • 2.6K
 •  
 •  
 •  
 •  

Sosiale medier utgjør ca. 25 % av nettrafikken til Resett. Og vi er på sjetteplass over mest delte nettsider i Norge de siste 30 dager med mer enn 600.000 delinger. Vi er rett bak Nettavisen og foran Aftenposten.

Skjermbilde fra Storyboard.

Vi trenger din støtte

Det vi skriver engasjerer. For alle disse delingene blir gjort til tross for at antallet mennesker som «liker» Resett på Facebook ligger på under en tiendedel av de store nettstedene. Ja, vi har bare 50% av selv Document.

Skal vi nå enda høyere trenger vi flere likerklikk og følgere. Vi oppfordrer derfor våre lesere til å involvere sine egne venner på Facebook. Send dem en invitasjon til å like oss. Det kommer til å hjelpe oss masse!

Det gjøres på følgende måte

høyre side av Resetts Facebook-side finner man en del som heter «samfunn» og under der igjen står det «Inviter vennene dine til å like denne siden». Trykk på den blå skriften.

Skjermdump fra Facebook.

 

Etter å ha trykket på «Inviter vennene dine», får man opp følgene meny:

Skjermbilde fra Facebook

Herfra er det bare å skrive inn navnene til Facebook-vennene som man ønsker å invitere til å like siden, eventuelt så kan man sende en invitasjon til alle vennene sine på en gang ved å trykke på «Velg alle». Deretter trykker man på «Send invitasjoner».

Viktig for videre vekst

Å vokse videre på Facebook er helt essensielt for oss for å nå vår ambisjon om å bli en nyhetsformidler som kan ta opp kampen med de større mediehusene i Norge. For å nå dette målet trenger vi hjelp fra våre lesere til å få flere personer til å like Resetts Facebook-side.

Tusen takk!

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 2.6K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]