Resett trenger din støtte til å få flere personer til å «like» oss på Facebook. Foto: AFP PHOTO / ROBYN BECK

Sosiale medier utgjør ca. 25 % av nettrafikken til Resett. Og vi er på sjetteplass over mest delte nettsider i Norge de siste 30 dager med mer enn 600.000 delinger. Vi er rett bak Nettavisen og foran Aftenposten.

Skjermbilde fra Storyboard.
annonse

Vi trenger din støtte

annonse

Det vi skriver engasjerer. For alle disse delingene blir gjort til tross for at antallet mennesker som «liker» Resett på Facebook ligger på under en tiendedel av de store nettstedene. Ja, vi har bare 50% av selv Document.

Skal vi nå enda høyere trenger vi flere likerklikk og følgere. Vi oppfordrer derfor våre lesere til å involvere sine egne venner på Facebook. Send dem en invitasjon til å like oss. Det kommer til å hjelpe oss masse!

Det gjøres på følgende måte

annonse
annonse

høyre side av Resetts Facebook-side finner man en del som heter «samfunn» og under der igjen står det «Inviter vennene dine til å like denne siden». Trykk på den blå skriften.

Skjermdump fra Facebook.

 

Etter å ha trykket på «Inviter vennene dine», får man opp følgene meny:

Skjermbilde fra Facebook

Herfra er det bare å skrive inn navnene til Facebook-vennene som man ønsker å invitere til å like siden, eventuelt så kan man sende en invitasjon til alle vennene sine på en gang ved å trykke på «Velg alle». Deretter trykker man på «Send invitasjoner».

Viktig for videre vekst

Å vokse videre på Facebook er helt essensielt for oss for å nå vår ambisjon om å bli en nyhetsformidler som kan ta opp kampen med de større mediehusene i Norge. For å nå dette målet trenger vi hjelp fra våre lesere til å få flere personer til å like Resetts Facebook-side.

Tusen takk!

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.