Resett trenger din støtte til å få flere personer til å «like» oss på Facebook. Foto: AFP PHOTO / ROBYN BECK
Del

Sosiale medier utgjør ca. 25 % av nettrafikken til Resett. Og vi er på sjetteplass over mest delte nettsider i Norge de siste 30 dager med mer enn 600.000 delinger. Vi er rett bak Nettavisen og foran Aftenposten.

annonse
Skjermbilde fra Storyboard.

Vi trenger din støtte

Det vi skriver engasjerer. For alle disse delingene blir gjort til tross for at antallet mennesker som «liker» Resett på Facebook ligger på under en tiendedel av de store nettstedene. Ja, vi har bare 50% av selv Document.

Skal vi nå enda høyere trenger vi flere likerklikk og følgere. Vi oppfordrer derfor våre lesere til å involvere sine egne venner på Facebook. Send dem en invitasjon til å like oss. Det kommer til å hjelpe oss masse!

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Det gjøres på følgende måte

høyre side av Resetts Facebook-side finner man en del som heter «samfunn» og under der igjen står det «Inviter vennene dine til å like denne siden». Trykk på den blå skriften.

Skjermdump fra Facebook.

 

Etter å ha trykket på «Inviter vennene dine», får man opp følgene meny:

Skjermbilde fra Facebook

Herfra er det bare å skrive inn navnene til Facebook-vennene som man ønsker å invitere til å like siden, eventuelt så kan man sende en invitasjon til alle vennene sine på en gang ved å trykke på «Velg alle». Deretter trykker man på «Send invitasjoner».

annonse

Viktig for videre vekst

Å vokse videre på Facebook er helt essensielt for oss for å nå vår ambisjon om å bli en nyhetsformidler som kan ta opp kampen med de større mediehusene i Norge. For å nå dette målet trenger vi hjelp fra våre lesere til å få flere personer til å like Resetts Facebook-side.

Tusen takk!

annonse
Ønsker du å bidra til å holde Resett gående? Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører