Tommy Robinson. Foto: AP Photo/Matt Dunham
Del saken
 • 487
 •  
 •  
 •  
 •  

John Sweeney, som jobber for BBC-programmet Panorama, blir nådeløst avslørt av Tommy Robinson, skriver Breitbart.

Sweeney er fanget på skjult kamera når han sammenligner det å ta en øl med en person fra arbeiderklassen med å ta en øl med en kannibal fra Amazonas.

Filmen, som Tommy Robinson har lagt ut på sosiale medier, viser hvordan den britiske journalisten og aktivisten konfronterer Sweeney med uttalelsene.

Tommy Robinson jobber for tiden med en dokumentarfilm som han jevnlig legger ut små klipp fra. Robinson har blitt fengslet, mishandlet og blitt utsatt for karakterdrap, men hans integritet skinner gjennom og tross all motgang vokser både populariteten og nedslagsfeltet hans.

Forakten for vanlige folk
Sweeney blir et symbol på de økende klasseskillene, og de såkalte elitenes forakt for arbeiderklassen. Dette gjenspeiler seg selvsagt i sammenligningen med kannibaler, men også i antydningen at folk fra arbeiderklassen har et vokabular som begrenser seg til to ord: Fuck off.

Les også: Tommy Robinson: – Noe enormt har skjedd, jeg er blitt et symbol for noe mye større (enn meg selv)

Tommy Robinson har flere avsløringer på lager, blant annet om den venstreorienterte og Soros-finansierte organisasjonen Hope not Hate (HnH), som flittig brukes som sannhetsvitne om hatkriminalitet av internasjonale medier.

Avslørt som bløffmakere
Dette til tross for flere avsløringer som påviser løgner og ekstreme overdrivelse. I forbindelse med drapet på Jo Cox avslørte the Economist at HnH hadde overdrevet antall hatefulle ytringer med 3000 prosent. Og en svensk forskningsrapport har satt HnH på en liste over ekstreme, potensielt voldelige venstrevridde organisasjoner.

HnH mottar også midler fra myndighetene i Storbritannia. En av direktørene i   organisasjonen, Ruth Smeeth, sitter også i parlamentet for Labour.

Forrige måned twitret HnH lokasjonen for et møte i innvandringsmotstanderne i Generation Identity, noe som i løpet av kort tid medførte at Antifa ekstremister dukket opp og med voldelige intensjoner. En Antifa-aktivist ble arrestert.

Her kan du se Tommy Robinson konfrontere John Sweeney:

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 487
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]