Tommy Robinson. Foto: AP Photo/Matt Dunham
annonse
annonse

John Sweeney, som jobber for BBC-programmet Panodrama, blir nådeløst avslørt av Tommy Robinson, skriver Breitbart.

Sweeney er fanget på skjult kamera når han sammenligner det å ta en øl med en person fra arbeiderklassen med å ta en øl med en kannibal fra Amazonas.

Filmen, som Tommy Robinson har lagt ut på sosiale medier, viser hvordan den britiske journalisten og aktivisten konfronterer Sweeney med uttalelsene.

annonse

Tommy Robinson jobber for tiden med en dokumentarfilm som han jevnlig legger ut små klipp fra. Robinson har blitt fengslet, mishandlet og blitt utsatt for karakterdrap, men hans integritet skinner gjennom og tross all motgang vokser både populariteten og nedslagsfeltet hans.

Forakten for vanlige folk
Sweeney blir et symbol på de økende klasseskillene, og de såkalte elitenes forakt for arbeiderklassen. Dette gjenspeiler seg selvsagt i sammenligningen med kannibaler, men også i antydningen at folk fra arbeiderklassen har et vokabular som begrenser seg til to ord: Fuck off.

Les også: Tommy Robinson: – Noe enormt har skjedd, jeg er blitt et symbol for noe mye større (enn meg selv)

annonse

Tommy Robinson har flere avsløringer på lager, blant annet om den venstreorienterte og Soros-finansierte organisasjonen Hope not Hate (HnH), som flittig brukes som sannhetsvitne om hatkriminalitet av internasjonale medier.

Avslørt som bløffmakere
Dette til tross for flere avsløringer som påviser løgner og ekstreme overdrivelse. I forbindelse med drapet på Jo Cox avslørte the Economist at HnH hadde overdrevet antall hatefulle ytringer med 3000 prosent. Og en svensk forskningsrapport har satt HnH på en liste over ekstreme, potensielt voldelige venstrevridde organisasjoner.

HnH mottar også midler fra myndighetene i Storbritannia. En av direktørene i   organisasjonen, Ruth Smeeth, sitter også i parlamentet for Labour.

Forrige måned twitret HnH lokasjonen for et møte i innvandringsmotstanderne i Generation Identity, noe som i løpet av kort tid medførte at Antifa ekstremister dukket opp og med voldelige intensjoner. En Antifa-aktivist ble arrestert.

Her kan du se Tommy Robinson konfrontere John Sweeney:

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon