Annegret Kramp-Karrenbauer generalsekretær i CDU. Foto: Michael Sohn / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

I helgen samlet den nye landsformannen i CDU, Annegret Kramp-Karrenbauer (56), sine medlemmer i Konrad-Adenauer-Haus i Berlin til en stor konferanse om innvandring, sikkerhet og integrering, skriver Bild Zeitung.

Angela Merkel var ikke til stede for å høre på ulike eksperter.

Hardest ut gikk Christian Hillgruber (55), juridisk filosof ved Universitetet i Bonn. Han talte til fordel for repatriering av flyktninger, mens den 77 år gamle tidligere politimannen Egberg Jahn krevde et bedre skille mellom fattigdoms- og krigsflyktninger.

annonse

Hillgruber viste til at flyktningene under hele den vanskelige flukten klarte å beholde sine iPhone, og at alle kom uten pass. Han mente det dokumenterte at de ikke var troverdige, men hadde en strategi bak.

Christian Hillgruber kritiserte at flyktninger ble fraktet fra andre EU-land til Tyskland.

«Enten må kontrollen med de indre grensene bli innført permanent og omfattende, ellers må det andre alternativet være å sende dem tilbake for å unngå innvandring til tyske trygdefond,» mente den tyske filosofen.

Egberg Jahn var bekymret over den manglende opptattheter av at 60-70 prosent av tyrkerne i Tyskland velger Erdogan. «Den politiske integrasjonen av tyrkere i Tyskland har ennå ikke lykkes. Det betyr at de ennå ikke er demokrater,» konkluderte han.

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon