En mann er død etter å ha blitt knivstukket ved Circle K ved Danmarksplass fredag kveld. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
annonse

Klokken 21.30 fredag kveld fikk politiet i Bergen inn melding om et masseslagsmål på Danmarksplass. Politiet opplyser at en mann i 20-årene er død etter å ha blitt stukket ned med kniv.

annonse

 

annonse
Reklame fra Resett butikken

Vest politidistrikt opplyser lørdag morgen at avdødes pårørende er varslet og at flere menn i alderen 20-30 år er pågrepet

Masseslagsmålet skal ha startet med bråk mellom en gruppe på ti personer ved bensinstasjonen i Vikens gate før de trakk ned i undergangen i bilkrysset på Danmarksplass.

annonse
Reklame

Ifølge politiet ble det ikke meldt om knivbruk i de aller første meldingene som kom inn til operasjonsentralen. Lørdag morgen kl. 0830 forteller operasjonsentralen ved Politidistrikt Vest til Resett at de fortsetter taktisk og teknisk etterforskning.

Danmarksplass er det samme sted som bare for tre dager siden opplevde et knivran hvor politiet etterlyste en person med lys hud. Det er ikke opplyst noe om nasjonalitet eller etnisitet på de involverte i denne saken.

Resett kommer med mer senere.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.