En mann er død etter å ha blitt knivstukket ved Circle K ved Danmarksplass fredag kveld. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
annonse

Slagsmålet og drapet som ble begått på Danmarksplass fredag kveld er dokumentert på video i følge politiet i Bergen.

annonse

Politiet bekrefter under en pressekonferanse i dag lørdag at en person født i 1990 er død etter å ha blitt stukket flere ganger med kniv i overkroppen.  Drapet er dokumentert med bilde og videobevis.

annonse

– Filmen viser hendelsen så tydelig at vi kan sikte en person for drap, bekrefter politiadvokat Trond Eide, politiadvokat i Vest politidistrikt, til Bergensavisen.

Til sammen er 10 personer arrestert og en av disse er foreløpig siktet for drap. Politiet sier at også flere kan bli siktet i saken. Politiet bekrefter at alle de arresterte er norske statsborgere med utenlandsk opphav.

annonse
annonse

Politiet ransaker nå flere adresser i Bergen i forbindelse med etterforskningen.  Politiet gjør oppmerksom på at de ennå er tidlig i etterforskningfasen og at de etterlyser eventuelle vitner til hendelsene i forbindelse med slagsmålet og drapet.  Politiet ber om at disse ringer 977 42 718.

 

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.