Casper Ruud. Foto: Lars Eide / NTB scanpix
annonse

Casper Ruud måtte to ganger ut i tiebreak da han slo ut det brasilianske hjemmehåpet Thomaz Bellucci i kvalifiseringen til ATP-turneringen i Rio de Janeiro.

annonse

Med lørdagens seier er Ruud én kamp unna hovedtablået, som starter over helgen. Søndag møter han argentinske Facundo Bagnis i kvalifiseringsfinalen.

annonse

20-åringen fra Snarøya ble brutt av Bellucci i niende game, men slo umiddelbart tilbake med en vellykket bruddball. Settet måtte avgjøres i tiebreak, og der var Ruud sterkest med 7-3.

Også i sett nummer to ble Ruud brutt. Bellucci rykket opp i 4-2, men brasilianeren greide ikke å ta vare på muligheten til å avgjøre settet. Ruud kjempet til seg et servebrudd og reduserte luken til 4-5.

Nok en gang gikk spillerne til tiebreak. Ruud så ut til å cruise inn seieren da han ledet 6-2, men han klusset det til og tillot Bellucci å komme opp i 6-6. Ruud kunne til slutt juble for avansement da han endelig lyktes med sin femte matchball og vant tiebreaket med 8-6.

annonse
annonse

Ruud er for tiden rangert som nummer 129 i verden. Til sammenligning ligger Bellucci på 213.-plass på ATP-rankingen, mens Bagnis er listet som nummer 148.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.