AP Photo/Matthias Schradee
annonse
To kvinner er knivstukket og alvorlig skadd i to separate hendelser i Tyskland i helgen. Angrepene synes å ha skjedd ut av det blå, ifølge politiet.
annonse

I Nürnberg i Sør-Tyskland ble en 21 år gammel kvinne angrepet og knivstukket flere ganger i overkroppen da hun var på vei hjem etter en kveld på byen lørdag. Etter en flere timer lang jakt på gjerningsmannen ble en 25 år gammel mann fra Irak pågrepet.

Les også: Kiwi-knivstikking: Terroristen er muslim og han ville drepe flest mulig

I Lingen i den nordlige delstaten Niedersachsen ble en 44 år gammel kvinne revet av sykkelen sin av to menn og knivstukket flere ganger. Også dette angrepet skjedde sent på kvelden. Gjerningsmennene var søndag fortsatt ikke pågrepet.

annonse

Begge angrepene skjedde ut av det blå, ifølge politiet, som ikke kjenner til motivene. Ifølge den foreløpige etterforskningen var det ingen forbindelser mellom kvinnen i Nürnberg og hennes angriper. Han vil mandag bli framstilt for varetektsfengsling.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon