Illustrasjonsbilde. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
annonse
annonse

En mann som stoppet for å hjelpe en bil, som hadde kjørt av veien ved Lierskogen, fikk sin egen bil frastjålet av mannen han skulle hjelpe.

En 60 år gammel mann, som var fører av en Volvo S80, stanset mandag ettermiddag for å hjelpe en bil som hadde kjørt av veien ved Damtjern øverst i Lierbakkene. Mannen lot nøklene stå i bilen mens han var i kontakt med de to personene som satt i Passaten som hadde kjørt av veien.

Mannen, som satt i førersetet på bilen i grøfta, så sitt snitt til å hoppe inn i hjelperens bil og kjørte av gårde. Ifølge politiet forsvant den stjålne Volvoen i retning Liertoppen.

annonse

Operasjonsleder Fredrik Landsverk Mo i Sørøst politidistrikt, sier til NTB at politiet fremdeles søker etter bil og mistenkt.

– Vi har foreløpig ikke noe navn, men håper kvinnen som satt i bilen kan hjelpe til. Hun har vi pågrepet, for det viser seg at bilen som var grøftekjørt ble meldt savnet i Oslo tidligere i dag. Foreløpig har jeg ingen opplysninger på hva hun har sagt til politiet, sier Landsverk Mo og legger til at politiet setter pris på tips på telefon 02800.

– Vi har flere patruljer ute som søker etter Volvoen. Vi håper noen ser bilen og melder ifra.

Bilen det er snakk om er en svart Volvo personbil med registreringsnummer BS 30050.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon