Christian Tybring-Gjedde. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
annonse

Flere sentrale Frp-politikere gikk i dag ut og varslet en hard linje for å unngå at fremmedkrigere returnerer til Norge. 

annonse
annonse

– Dette er personer som aktivt har tatt et valg som står i skarp kontrast til vårt demokratiske fundament basert på frihet og respekt. De har støttet et voldsforherligende prosjekt som har tatt liv av alle annerledestenkende på de mest bestialske måter, sa justisminister Tor Mikkel Wara til NTB.

annonse

Christian Tybring-Gjedde er også tydelig.

– Når norske statsborgere enten verver seg til terrorgrupper eller «fremmede makter», har man sviktet landet sitt fundamentalt. De er forrædere, og da mener jeg heller ikke at staten har noe som helst ansvar for deres ve og vel, sa Frps utenrikspolitiske talsmann, Christian Tybring-Gjedde.

annonse
annonse

Venstresiden holder tilbake

Frp ønsker å kunne midlertidig frata mistenkte terrorister med dobbelt statsborgerskap det norske passet, inntil man får avklart situasjonen.

– Dessverre kan vi ikke frata mistenkte terrorister det norske passet slik at de ikke slipper tilbake inn i landet. Det har venstresiden forhindret, sa innvandringspolitisk talsmann Jon Helgheim.

Får støtte

– Fremmedkrigere får stå for sine valg, og bli der de er. Det blir for stor belastning for norske skattebetalere å betale for slike muslimske voldsmenn/drittsekker, skriver en person i Resetts kommentarfelt.

– Helt enig med FRP. Å hente disse tilbake er å be om trøbbel og dyrt er det også, skriver en annen.

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.