Illustrasjonsfoto: Adam Ihse / TT / NTB scanpix
annonse
annonse

En person er blitt ranet og mishandlet av syv personer i Uddevalla i Sverige. En av gjerningsmennene skal ha vist frem en pistollignende gjenstand.

Straks etter klokken åtte mandag kveld ble svensk politi varslet av en person som oppga å ha blitt ranet i Uddevalla, et stykke utenfor Göteborg. Syv menn i 18-årsalderen skal ha slått ned mannen, tatt grep om halsen hans, og sparket ham. Mannen har fortalt at de truet ham på livet, og at en av dem viste frem en pistollignende gjenstand. Dette rapporterer Göteborgs-Posten.

Gjerningsmennene tok senere mannens lommebok og ryggsekk. Offeret skal imidlertid ha funnet igjen vesken i nærheten. Han skal ikke ha hatt behov sykehushjelp. 

annonse

– Det er ingen direkte skader, han skal ha vondt i nakken, sier Stefan Gustafsson, som er talsperson for politiet. 

Les også: Ungdomsgjeng angrep og ranet vekter i Sverige

Ingen pågrepne

annonse

Et relativt høyt antall politipatruljer, flere av dem med hund, ble kalt til åstedet like etter varselet. 

– Det handler først og fremst om å innhente informasjon, og å søke fra plassen der ranet skal ha inntruffet, sier Gustafsson.

Like før klokken ni på kvelden avbrøt politiet arbeidet, uten å ha pågrepet noen. Deretter er det blitt skrevet en anmeldelse omhandlende væpnet ran.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon