Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
annonse
annonse

Den siste uken har en rekke profilerte personer tatt til orde for bosettingspause til de delene av Oslo hvor innvandrertettheten er størst. Og nå kommer denne «Frp-politikken» også fra folk som i alle år har avvist kritikk mot innvandringen. Selv SV er åpen for å støtte tiltaket.

Konvertitten Linda Noor i Minotenk har først tatt til fornuft når hun har fått egne barns oppvekstmiljø på Holmlia å bekymre seg for.

– Jeg har spurt meg selv om det er forsvarlig overfor mine barn å bo her, hvis de kunne fått bedre muligheter andre steder i eller utenfor Oslo. Jeg har foreløpig valgt å bli boende, men med et økende problem med utenforskap, vold og kriminalitet, føles ikke fremtiden trygg, skrev Noor i Dagsavisen.

annonse

Og det er typisk at det er først med de konkrete endringene for egne barn at folk tar til fornuft. Inntil man får disse opplevelsene selv, er det de abstrakte forhåpningene om den flerkulturelle harmoni som kan råde grunnen. Noor skal ha honnør for at hun beskriver sine tanker i offentligheten, svært mange andre flytter bare uten å innrømme årsaken. Deretter fortsetter de å snakke varmt for den innvandringen de flyktet fra.

Innhentet av realitetene

Inntil nylig var den ikke-vestlige innvandringens konsekvenser usynlige for folk flest. Man kunne late som om Norge fortsatt var det samme, eller endog var «beriket». Men nå har antallet økt så kraftig at svært mange merker det i eget liv, og spesielt på sine barn. Selv foreldre på vestkanten i Oslo kan ikke unngå å høre fra sine ungdommer om frykten for å bli ranet av innvandrerungdom som er på tokt for å få seg en fin mobiltelefon.

annonse

Men det vi opplever i deler av landet nå, er bare en forsmak på hvor utbredt disse problemene etter hvert blir. For innvandrerandelen i Norge kommer ikke til å fryses på dagens nivå med mindre politikken endres drastisk og man starter massive insentiver for repatriering.

Les også: Skjult i Holmøy-rapporten: Etniske nordmenn under 50 % i 2100

Nå har om lag 17 % av befolkningen innvandrerbakgrunn i Norge, og ca 50% av disse har ikke-vestlig bakgrunn. Men i yngre aldersgrupper er det allerede over 30 % med innvandrerbakgrunn. Og ikke-vestlige kvinner får flere barn enn norske. I hele perioden 1990-2012 fikk kvinner fra Afrika bosatt i Norge i snitt mer enn tre barn, mot 1,7 barn for etnisk norske kvinner, ifølge tall fra SSB.

Og dertil kommer det stadig ny innvandring. I tillegg til at om lag 30 % av de 56 000 nyfødte hvert år har innvandrerbakgrunn, kommer det rundt 20 000 innvandrere i året som asylsøkere, kvoteflyktninger og på familiegjenforening. Langt de fleste av disse er ikke-vestlige, og en betydelig andel av disse igjen kommer fra muslimske land.

Jan Tore Sanners respons denne uken var at flyktningene måtte spres ut i deler av Oslo hvor det var minst innvandrertetthet. Han motsatte seg en generell bosettingspause. Og med denne «løsningen» ser vi også fremtiden til landet som helhet. «Alle» kommer til å merke innvandringens negative konsekvenser på kroppen, og det er en villet politikk. Man skal ikke ha mye evne til å forutse ting før man også vet at heller ikke på Oslo Vest kommer integreringen til å gå bra.

Med dagens kurs blir etniske nordmenn i mindretall i eget land om bare noen få tiår. Ja, med dagens politiske kurs er det uunngåelig. Og da vil det vi ser utvikle seg i Oslo Øst være gjengs i alle norske byer og i de fleste bydeler. Vold, trusler, islamisme, tildekkede kvinner, æreskultur, ran, gjenger, overveldede offentlige tjenestetilbud, skoler uten disiplin.

Og for de som er sosialisert inn i en virkelighetsfjern innvandringsliberalisme, vil det naturligvis komme som en «overraskelse» når barna deres kommer hjem og forteller om skolemiljøet sitt. Folk vil tenke tilbake på sin egen beskyttede oppvekst og føle sympati med og ha dårlig samvittighet over hva de har påført sine egne barn.

En tragedie

annonse

Så sent som på 1970-tallet var Norge 98 % etnisk norsk. Mot slutten av dette århundret er det under 50 %. Da vil Norge være omdannet til det ugjenkjennelige.

Alt dette har noe få mennesker advart om i mange tiår allerede. Frp peker seg ut. Til takk har de blitt omtalt på de nedrigste måter av alle de som nå omsider må erkjenne det samme: Innvandringen fra ikke-vestlige land i det omfanget det har skjedd, ødelegger samfunnet.

Det er på tide med tiltak som virker. Og de tiltakene må fokusere på antall, antall, antall. Det er det eneste som teller nå.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon