Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen mener det er viktig at offentlige virksomheter tar del i utviklingen av produkter og løsninger de selv skal bruke. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
annonse

Innovasjon Norge og Norges forskningsråd lyser ut 100 millioner kroner til samarbeidsprosjekt mellom bedrifter og offentlige virksomheter.

annonse
annonse

Innovasjon Norge og Forskningsrådet åpner opp for søknader fra offentlige virksomheter som vil ta i bruk innovasjonspartnerskap.

annonse

Målet med slike partnerskap er at offentlige aktører og private virksomheter sammen skal skape nye produkter, varer og tjenester som kan løse større samfunnsutfordringer, ifølge Innovasjon Norge.

– Det offentlige kjøper varer og tjenester for over 500 milliarder kroner i året. Det er helt avgjørende at vi lykkes med å få mer innovasjon og bedre løsninger ut av disse innkjøpene.

annonse
annonse

Det vil gi bedre offentlige tjenester, det vil kunne løse store samfunnsutfordringer og samtidig styrke norsk økonomi og norske bedrifters konkurransekraft, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H).

Han mener det er viktig at offentlige virksomheter tar del i utviklingen av produkter og løsninger de selv skal bruke.

Det er Nærings- og fiskeridepartementet og Kommunal- og moderniseringsdepartementet som har avsatt midler til ordninger som kan bidra til å finansiere utviklingsarbeidet. Vinnerne vil også få støtte i prosessene fra Innovasjon Norge, Forskningsrådet, Nasjonalt program for leverandørutvikling og Difi.

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.