Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Del

Politiet har startet etterforskning etter at en kvinne i 50-årene ble funnet død ute ved Bergseng i Harstad torsdag morgen.

annonse

Dødsfallet betegnes som mistenkelig, og politiet jobber med å identifisere personen.

Regionleder Morten Hole hos politiet i Harstad sier til Harstad Tidende at det er et belastet rusmiljø i området hvor kvinnen ble funnet. Avdøde er sendt til obduksjon i Tromsø. Politiet regner med at den foreløpige obduksjonsrapporten er klar fredag.

Politi fikk melding i 7-tiden torsdag morgen om at kvinnen var funnet av en person som var ute og luftet hunden sin. De sikret funnstedet der kriminalteknikere har arbeidet utover dagen.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Politiadvokat Børge Bertelsen i Nordland politidistrikt sier tilNordlys at politiet har en formening om hvem den døde kvinnen er, men sier at hun ennå ikke er formelt identifisert.

Han sier at det er omstendigheter rundt funnet som gjør at politiet betrakter dødsfallet som mistenkelig. Politiet har imidlertid ingen holdepunkter for at avdøde er utsatt for en straffbar handling.

– Det er ikke noen spesielle omstendigheter utover at vedkommende ble funnet utendørs, uten noen tilsynelatende forklarende grunn, sier Bertelsen.

Den døde kvinnen ble funnet på en vei ikke langt fra et boligfelt.

– Vi tar kontakt med personer i området, og foretar en rundspørring. Sånn sett er vi også interessert i å komme i kontakt med personer som kan ha observert noe, eller vært i kontakt med vedkommende, sier politiadvokaten.

annonse
annonse
Ønsker du å bidra til å holde Resett gående? Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører