New York Rangers Mats Zuccarello (36) har trolig spilt sin siste kamp for klubben. Foto: Gene J. Puskar / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Mats Zuccarello kan ha spilt sin siste kamp for New York Rangers. Han blir trolig solgt i løpet av mandag.

Det melder New York Post.

Kontraktsforhandlingene for Mats Zuccarello og Kevin Hayes førte overraskende ikke fram. De vil derfor bli solgt i løpet av mandag, skriver avisen.

annonse

Inntil det skjer vil de ikke spille mer for Rangers, skriver Larry Brooks.

Det var ikke nødvendigvis lønnen, men mer om kontraktens lengde som første til at forhandlingene brøt sammen. Etter det New York Post erfarer vil Zuccarello og Hayes, som vil være såkalte «free agents» etter 1. juli, heller ikke returnere til Rangers til sommeren.

Zuccarello fikk forlenget sin kontrakt med klubben i fire år i 2015. Ifølge avisen var han ute etter å forlenge kontrakten med fem år. 31-åringen vil kanskje få en slik kontrakt på det åpne markedet i juli med en annen klubb, men det er noe Rangers ikke var ute etter.

Mats Zuccarello har spilt 508 NHL-kamper for New York Rangers etter NHL-debuten i 2010. Han har scoret 113 mål og har 239 assists. Han har dessuten fått med seg 60 kamper i sluttspillet.

Hayes, som fyller 27 år i løpet av våren, var ute etter å forlenge kontrakten sin med sju år. Det var for lenge for blåtrøyene.

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon