New York. Pixabay. Foto: FilipFilopovic
annonse
En predikant fra New York hevder at Koranen forbyr muslimer fra å samarbeide med «allierte» fra jødiske eller kristne trosretninger, skriver organisasjonen United With Israel.

Det var under en nylig preken uttalte New York at Imam Abul Baraa Muhammad Abdullah Amreeki sa at samarbeid eller vennskap med jøder og kristne er strengt forbudt.

annonse
annonse

Prekenen ble holdt på Rockaway islamske senter i Queens, NY, hvor Amreeki er imam, og videoen, som kan sees under denne artikkelen, ble lastet opp til senterets Facebook-side og til Amreeki’s YouTube-kanal 25. januar.

annonse

Les også: – Vi skulle aldri sluppet islam inn i Norge

Verre straff

annonse
annonse

Amereeki hevder også i sin preken at det er spionering i amerikanske moskeer, begått av muslimer som skjult overvåker andre muslimer for regjerings agenter.

Imam Amreeki sa at folk som gjør dette, mottar en verre straff enn de vantro på dommens dag. Han utdypet at noen lærde har sagt at de som spionerer på muslimer for ikke-muslimer, skal straffes med døden, mens andre lærde har sagt at bare ikke-muslimske informanter skal straffes ved døden, skriver Israel National News.

Amreeki ble født og oppvokst som kristen i Jamaica, Queens, NY. Han ble fengslet i en alder av 19 år for tyveri. I fengselet konverterte han til islam da han var 20 år gammel etter å ha blitt kjent med islam i fengselet.

Se klippet her:

 

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.