Politiet etterlyser personer som kan ha filmet drapet i Bergen, der en mann døde etter å ha blitt knivstukket flere ganger i overkroppen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
annonse

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha filmet knivdrapet på Circle K ved Danmarks plass i Bergen sentrum.

Det var den 28 år gamle mannen Said Bassam Chataya som ble knivstukket i Bergen forrige fredag. 28-åringen ble funnet hardt skadd med stikkskader flere steder på overkroppen og døde som følge av skadene han ble påført.

Nå ønsker politiet å dokumentere hendelsesforløpet så grundig som mulig og opplyser i en pressemelding at de ønsker å komme i kontakt med personer som kan sitte på nødvendig etterforskningsmateriale, helst i form av film eller bilder som viser deler av hendelsen.

annonse

Videoopptak er av stor interesse for etterforskningen uansett kvalitet, og politiet etterlyser alle som kan ha filmet før, under eller etter drapshendelsen og ber dem ta kontakt med politiet på telefon 02800.

Et overvåkingskamera fanget opp drapet på video og viste slagsmål og drapshendelsen hvor avdøde ble stukket flere ganger i overkroppen. Innholdet i overvåkingsvideoen la blant annet grunnlag for drapssiktelsen mot en person.

Motivet og forløpet til knivstikkingen er en sentral del av etterforskningen. Politiet har flere hypoteser, inkluderer utsagn om et mulig sjalusidrama og en konflikt om rusmidler.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.