Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet.

annonse
annonse

– Mannen har sårskader på ryggen. Det er å anta at det har blitt brukt et stikkvåpen, men vi har ikke funnet noe våpen foreløpig, sa operasjonsleder Andre Kråkenes i Sørøst politidistrikt til NTB klokken 0.15.

To timer senere bekrefter politiet at mannen har fått stikkskader i ryggen. Tre menn, en starten av 30-årene og to i 40-årene, er pågrepet. Ifølge politiet var mennene påvirket av rus. Det er fortsatt uklart for politiet hvem av dem som er gjerningspersonen.

– De tre siktede vil bli avhørt i løpet av dagen, og det er for tidlig å si hvem som er gjerningspersonen. Men jeg kan si at alle tre er kjenninger fra politiet fra tidligere. Videre vil også eventuelle vitner bli avhørt og åstedet blir undersøkt av krimteknikere, sier operasjonsleder Trond Egil Groth i Sørøst politidistrikt til NTB lørdag morgen.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Han legger til at fornærmedes tilstand fremdeles betegnes som alvorlig.

Politiet fikk melding om husbråk i leiligheten på Herøya i Porsgrunn klokken 22.28 fredag kveld. Meldingen dreide seg om at en beruset person ikke ville gå fra stedet. Noe senere fikk politiet melding fra AMK om at det var slagsmål i leiligheten. Da politiet ankom leiligheten, fant de mannen med skader i ryggen.

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.