Foto: REUTERS/Wolfgang Rattay
annonse
annonse

Da Norge undertegnet Schengen-avtalen i 2001, ble grensekontrollen bygget ned. Etter at flere og flere tidligere østeuropeiske land har blitt medlem av EU, har kriminelle fra disse landene fritt kunnet bevege seg inn og ut av Norge – uten noe særlig risiko for å bli tatt. Dette må nå ta slutt justisminister Tor Mikkel Wara.

Bander fra Øst Europa kan kjøre gjennom andre land og inn i det rike Norge, begå innbrudd og ran, fylle opp bilene og kjøre hjem, med liten risiko for kontroll. Eneste risikoen er eventuelt tollerne, men de kontrollerer bare promiller av biltrafikken inn og ut av Norge. Og da har jeg ikke sagt et eneste ord om den meget alvorlige kriminaliteten som: Ulovlig innføring av utenlandske arbeidere som jobber svart, menneskesmugling, trafficking og narkotika.

Den norske grensen står på vidt gap for utenlandske kriminelle. Derfor må Norge snarest få en langt bedre grensekontrollen enn det vi har i dag – og det haster statsminister Erna Solberg. Etter at regjeringen til: Høyre, FrP og Venstre ble utvidet med KrF som spesielt har en meget liberal og åpen politikk for innvandrere og asylsøkere i og utenfor Europa – trenger Norge og det norske folk større trygghet og bedre grensekontroll ved at Schengen-avtalen sies opp. Nok er nok!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon