Tommy Robinson snakker massenes språk. Foto: AFP/Leon Neal
annonse
annonse

Tommy Robinson arrangerte sitt Panodrama i Salford, like utenfor Manchester. Det var hans respons på at BBC Panorama lenge har jobbet med en dokumentar om Robinson med kodenavnet «Tommy Takedown».

Robinson viser i sin mot-dokumentar at statskanalens journalister ikke skyr noen midler på vei mot det «gode» mål.

Tommy Robinson lever i et limbo i påvente av ny rettssak og mulig fengselsdom. Men myndighetene har ikke maktet å paralysere Robinson. Han bruker på langt mer intrikat vis enn dem sine støttespillere og innsikt for allmenheten. Nå har han fullstendig avkledd BBC.
BBC får en lekse av Tommy.

annonse

BBC inviterte i januar Tommy Robinson til et intervju i forbindelse med sin Panorama-dokumentar. Han aksepterer. Skriptet ser bra ut for BBC. Men Robinson skal snart lære dem en lekse de aldri kommer til å glemme. «Jeg fikk en veldig interessant epost av en John Sweeney i går, og jeg tror han vil ha noe dritt om deg,» sier Lucy Brown, en tidligere kollega av Tommy Robinson.

Lucy Brown jobbet med Robinson fra juni 2017. Hun var kameramann, assistent, sjåfør og hva som trengtes. Som hun beskriver det: Slik man jobbet med Tommy Robinson. Det profesjonelle forholdet opphørte. Brown snakket i medier et års tid senere om at hun ble sparket på et lite verdig grunnlag. Hun beskrev seg da som en som hadde vært i Robinson innerste sirkel.

BBCs stjernereporter, John Sweeney, kontakter Lucy Brown. Han tilbyr henne fem tusen pund (55 000 NOK) for dritt om Robinson. Hun aksepterer et møte. Brown blir møtt med runde på runde med dyre drikkevarer og en imøtekommende Sweeney. En som vil gjøre seg til venns med henne. Han er åpenhjertig, frittalende og generøs. Han har nå en av Tommy Robinsons tidligere nærmeste ved bordet sitt.

annonse

Han holder på med en BBC-dokumentar om Robinson. Han spiller ut «jovial-kortet». Kjøper en runde til.

Det John Sweeney ikke vet er at Brown fremdeles er lojal mot Robinson. Hun møter stjernereporter Sweeney med skjult kamera. Tommy Robinson sitter i en bil noen hundre meter unna og følger «daten» på pc-en. Hvis du ikke har popcorn, så er det på tide å finne det frem nå.

Les også: Tommy Robinson mot myndighetene

BBCs Sweeney viser seg som en ynkelig elitist
«Jeg har mer til felles med Tommy enn de fleste andre journalister, for eksempel kommer jeg fra en typisk drittsekk-irsk-bakgrunn,» sier han og ler ned i drinkglasset. Sweeney snakker om at hvite arbeiderklassefolk er som kannibaler i Amazonas for ham, eller som aliens. Han og kameratene hans bare måtte ta en drink med en av dem da vedkommende var gjest på BBC.

Vi finner ut, ifølge Tommy Robinsons film, at BBC ønsker å portrettere Tommy Robinson som en seksuell overfallsmann. De vil gjøre ham like dårlig som de grooming-gjengene han modig står opp mot. For dette var de villig til å betale fem tusen pund til Lucy Brown som sitter der med skjult kamera og skuespiller.

Hva som har skjedd fra Brown og Robinson skilte lag til de igjen samarbeider vet bare de. Men Lucy Brown må ha følt seg nærmere Robinson enn BBC. Hun snakker tydelig og engasjert om hva hun føler er «sannheten» i intervjuer. I august 2018 sier hun at hun føler seg «spyttet ut» av Tommy Robinson-bevegelsen.

BBCs egen dokumentar om Tommy Robinson skulle ha vært sendt for en ukes tid siden. Men den kommer vi neppe til å se nå som holdningene, arbeidsmetodene og løgnene til Sweeney og hans kolleger er avslørt.

BBC «beklager»
BBC selv går så langt de føler de må. Nærmere en unnskyldning kommer man ikke i de kretsene:

annonse

BBC benekter på det sterkeste enhver påstand om at vår journalisme er «fake» eller forutinntatt. Alle våre programmer følger BBCs strenge redaksjonelle retningslinjer. Noen av opptakene som har blitt utgitt ble tatt opp uten at vi visste om det under denne (vår) undersøkelse og John Sweeney sa noen støtende og upassende bemerkninger som han unnskylder. BBC Panorama’s undersøkelse vil fortsette.

Mon det. BBC er tatt med buksene nede. Men fordi ingen av de andre kameratene i engelsk MSM utnytter det, så kan de leke seriøse for alle lesere som ikke følger med i alternative media.

Selve dokumentaren til Tommy Robinson er ikke publisert i skrivende stund. Bare små klipp og filmer av filmen er tilgjengelige. Selv om det var vanskelig å få med seg mye av det som ble sagt på livestreamer var det likevel titusener som fulgte håndholdte mobiler og kameraer som filmet lerretet fra god avstand. Når filmen blir sluppet på YouTube vil den garantert få mer enn en million seere i løpet av kort tid. Minst fire tusen hadde samlet seg foran BBC i Salford, nabokommunen til Manchester, lørdag 23. februar.

Soros er et palindrom
Den George Soros-sponsede «Hope not hate» har, ifølge Ezra Levant, assistert BBC. De ønsket å få noe dritt på ham via hans gamle kolleger. Men en av Robinsons (gamle) støttespillere filmet i BBCs lokaler, uten at BBC visste om det.

Så mens BBC trodde de skulle intervjue Tommy Robinson hos seg selv ble de avkledd og rundlurt i sine egne lokaler. John Sweeney skal snart få seg sitt livs overraskelse. 5000 pund og et ikke lite imponerende og glamorøst fylt bord med drikke skulle få munnen til Lucy Brown på gli.

Han avslørte seg selv og sitt kollegiums holdninger og metoder.
Det er bare å holde seg oppdatert på Tommy Robinsons YouTube kanal, så lenge den er åpen. Detaljer fra dokumentaren er dessverre er ikke 100 % verifiserbare i cam-versjonene. Til det er lyden for dårlig.

annonse

UKIP-leder Batten taler fra scenen
Tommy Robinson holdt evenementet i nord, som en gest til alle som har tatt de lange turene til London for å støtte ham det siste året. UKIP-leder Batten holdt en tale på scenen i Salford. UKIP var på størelse med Sp/FrP i rommet før Brexit. De har siden skiftet ut mange av politikerne og tatt Tommy Robinson inn i varmen som rådgiver.

Scenen var strategisk lagt rett foran BBCs lokaler. Er det noen med tatoveringer her? spør en humoristisk Batten. Er det noen bøller her? Filmen (dere skal se) vil vise ganske sjokkerende avsløringer.

Batten forteller så om en barndom der han likte BBC – et vindu mot verden – men slik er det ikke lenger, ifølge partilederen. Han kaller mesteparten av nyhetene for «u-se-bare». Folk har slått av, nå, sier han. Folk får nyhetene sine fra alternative kilder:

Hva er SMS’ agenda? De som er uenige (med dem) må bli marginalisert. Derfor er jeg her i dag.

Hvorfor assosierer du deg med Tommy Robinson? er et spørsmål han ofte får. BBC trodde de hadde å gjøre med en dum arbeiderklassebølle, sier han. De har falt i sin egen felle. Robinson representerer en trussel mot etablissementet fordi han sier sannhetene. Og han kan mobilisere mange mennesker. Dette er bare noen utdrag av en ganske lang tale han holder på Tommy Robinsons scene i Salford.

Antifa – selvfølgelig
En Antifa-motdemonstrasjon samlet omtrent åtte hundre mennesker noen hundre meter unna. Det var ingen voldelige hendelser. Det ble oppfordret fra Tommys scene å la media filme alt. Man ville at de skulle videreformidle alt hva som ble sagt og vist der. Noe de selvsagt ikke gjorde.

Til og med alt av søppel ble visst nok plukket opp etter filmvisningen.
Medier i England dokumenterte at det var en begivenhet rett utenfor Manchester. Men ingen skrev et ord om hva dokumentaren Panodrama viste av løgner, snusk, holdninger til folk flest og hvilke kyniske arbeidsmetoder journalistene i BBC bruker.

Hvordan slippe lisensen – Robinson informerer
Tommy Robinsons filmvisning og sceneopptreden hadde andre små elementer som de heller fokuserte på. Klipp fra bryllupet hans og en rap han sang. Avslutningsvis er det informasjon som viser hvordan man går frem for å slippe å betale den britiske kringkastingslisensen. Informativt og hyggelig.

Men hvorfor møter så mange opp for å se et gledefullt og naivt klipp fra et bryllup, samt enkel informasjon om kringkastingslisensen, noe som jo allerede ligger på nettet? Nei si det? Det vil heller ikke britisk MSM si deg noe om.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon