illustrasjonsfoto: Pixabay
annonse
annonse

Resett er som tidligere beskrevet opptatt av å lære av de største. Vi leser derfor VG+ med stor iver. Og i dag har vi funnet et helsebringende tema som passer seg godt på en nyhetsfattig dag.

En dame har sendt inn et innlegg til VG. Hun skriver:

– Dette er en oppfordring mer enn et spørsmål. Kan du skrive noe inspirerende om hva som gjør onani så bra? Jeg ønsker nemlig å komme i gang, men sliter litt. Dette høres sikkert rart ut. Onani er vel noe alle gjør for nytelse?

annonse

– For meg er det ikke lett, jeg har en del blokkeringer som stopper meg. Jeg vet ikke helt hvorfor det er så vanskelig. Jeg føler et snev av skam, noe skittent, som om det er noe jeg skal skjule.

Skjermdump fra VG.

Til å hjelpe seg har VG hyret inn sexologen Bianca Schmidt. Hun er klar og tydelig på fordelen ved onani.

– Takk for forespørselen din. Klart jeg har lyst til å inspirere til onani. Hvis det var én ting, bare én enkelt ting, jeg ville råde kvinner og menn til, unge som gamle, for å forbedre helse og generell fysisk og emosjonell velvære, så ville det være orgasmer. Helt sant. Det er en mengde sunne og gode grunner til å stimulere seg selv. Og det er ikke bare fordi orgasmen i seg selv føles godt.

annonse

– Om du ikke gjør det for nytelsens skyld i begynnelsen, så gjør det for helsa. Den frie nytelsen vil komme krypende etter hvert.

Les også: VG, en søppelavis som bruker russiske mafiametoder

Av andre nyttige saker på forsiden av VG i dag finner vi:

Skjermdump fra VG.

– Fikk beskjed om at hun ikke kunne få barn, gravid uken etter

– Slik rammes du av fot- og neglesopp

Skkjermdump fra VG.

– Den mest nakne kjolen noensinne

– Hansen advarer Ramm: – Ikke gjør det

– Moteprofilens beste tips til gravidstilen

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon