Illustrasjonsbilde. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
annonse

Først Dansk koloni, så Svensk, så okkupert av Tyskland, nå underlagt EU.

Vi er født til husmenn
Ikke alle er dette og vi protesterer, men vi er i klart mindretall. De aller flest støtter i det store og hele politikken som føres av H og AP og deres like. Selvråderetten og myndighet i og over eget land, blir sett på som en uting.

Avlys kommunevalget
Ingen vits å stemme. Hva kommunestyret bestemmer har ingen betydning. Makten er overført EU. EU-kontroll gjelder ikke bare bilen din, det gjelder alt du gjør og også hva kommunen i fremtiden vil gjøre.

annonse

Les også: Igjen skal vi kjøres over av EU

Ingen makt over eget land
Vi kan ikke en gang utvise hvem vi vil, ikke bestemme fasongen på gulrøtter eller selge lakrispiper. Alt er regulert ned til siste detalj.

Redusert nasjonalfølelse
Det er det som er målet og de har virkelig lykkes. Hva er igjen å være stolt av. Vi er best på ski og enn så lenge bestemmer vi selv hva vi skal ha under skien. Vi har penger på bok, men dem haster det å gi bort til andre land. Vi er arbeidsomme og flittige, men har valgt politikere som bruker penger som fulle sjømenn. Forskjellen er at sjømennene brukte sine egne penger, politikere bruker dine og mine.

annonse

Diktatoriske og fascistiske metoder
Det er nå forbudt å være motstander av det multikulturelle eksperiment, skrive negativt om fremmede kulturer og religioner. Det samtykket vi i desember 2018. Vi blir nå overvåkt og nåde den som argumenterer mot den nye ordenen. Det blir definert som hat og staffert med bøter og fengsel. Politiet er beordret til å prioritere denne overvåkning. Det er langt viktigere å underkue befolkningen, enn å bekjempe vold, kriminalitet og narkotika.

Les også: En borgerlig broilerregjering

Som reder man ligger man
Det er en villet politikk og det stor flertall har stemt på H og AP og dets lik. De aller fleste bør derfor være strålende fornøyd med utviklingen og særs stolt av å være Norsk.

Selv synes jeg neste det er flaut.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon