Daniel Bockwoldt/Pool via Reuters
annonse

En 25 år gammel eritreisk kvinne er dømt av retten i Lüneburg til ni års fengsel. Hun kvalte datteren sin og kuttet av hodet.

annonse

Da moren drepte og halshugget datteren i desember 2016, som hevn mot faren, var datteren, Maya, fire måneder gammel, fremgår det av en artikkel i den tyske avisen Bild. Ifølge moren skal faren ha blitt voldelig mot henne.

annonse

Påtalemyndigheten ønsket en straff på 12 år og ti måneder, mens forsvareren mente at kvinnen hadde betydelige funksjonshemninger og ville ha lavere straff.

Både mor og far var flyktninger

Den unge kvinnen fra Eritrea kom ifølge Bild til Tyskland som flyktning og hadde møtt sin venn (27) og senere ektefelle etter at han var kommet på en båt over Middelhavet.

annonse
annonse

Politimenn oppdaget babyens lik i leiligheten til kvinnen i et leilighetskompleks i Soltau. Da hadde faren nylig flyttet. Han tok kontakt med politiet fordi han ikke fikk kontakt med moren. Kvinnen ble arrestert en uke senere.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.