Skjermbilde fra Twitter.
annonse

Farukh Qureshi er medlem av organisasjonsutvalget i Arbeiderpartiet og tillitsvalgt i Oslo fengselsfunksjonærers forening.

annonse

Han er også en arg motstander av Fremskrittspartiets nestleder Sylvi Listhaug. Tidligere har han brukt svært sterke ord om den tidligere ministeren.

annonse

«En blodtørstig Listhaug vil sannsynligvis synke enda lavere og fortsette med sin splittende og giftige retorikk – de ekstreme kreftene vil få ny næring og polariseringen/hatet vil nok bli enda tydeligere fremover; skrekk og gru!»

Les også: Aps Farukh Qureshi advarer mot en “blodtørstig” Listhaug som nestleder i FrP

Utsagnet førte til mange reaksjoner, og han kom til slutt med en beklagelse.

annonse
annonse

«Mulig jeg har tråkket i salaten eller truffet en nerve. Var ikke klar over at parafrase og overført betydning ville få en slik respons. Greit nok. En erfaring rikere, og tar med meg lærdommen.»

Les også: Synagoge-drapene: Aps Farukh Qureshi mener Trump har gjort det «stuerent» å hate

Nå er Qureshi innstilt som toppkandidat i den innvandrerdominerte Ap-bastionen Søndre Nordstrand. Det betyr at han kan ligge godt an til å bli bydelsutvalgsleder etter valget.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.