annonse
annonse

Resett har blitt gjort kjent med at Filter Nyheter, hvor Harald Klungtveit er redaktør, ringer rundt til samtlige av Resett aksjonærer. To av spørsmålene som stilles, er tilsynelatende uskyldige, mens det tredje er sterkt førende. Vi gjengir spørsmålene under:

– Hva er din motivasjon for å investere i Resett?

– Har du fått reaksjoner på ditt engasjement for Resett, eventuelt hvilke?

annonse

– Resett har fått mye kritikk. Redaktørforeningen mener avisa har stått bak «gjentatte brudd på Vær varsom-plakatens intensjoner», andre mener Resett promoterer rasisme og hat med sitt åpne kommentarfelt, eller bedriver kampanjejournalistikk mot unge samfunnsdebattanter som Sumaya Jirde Ali. Hvordan vil du kommentere denne kritikken?

Trusler

Det er liten tvil om hensikten til Filter Nyheter. De ønsker å skape ubehag for alle som er med å sørge for at Resett kan eksistere som et alternativt medium til gammelmediene i Norge.

annonse

Ved å plage eksisterende aksjonærer, ønsker de å skremme dem fra å tilføre ytterligere midler. Og det sender et signal til andre potensielle aksjonærer om at de kan forvente offentlig «uthenging» og det å bli knyttet til beskyldninger (deres egne) om at «Resett promoterer rasisme og hat».

Da jeg ringer Filter Nyheters journalist Pål Nordseth, vil han ikke bekrefte at det er han som ringer Resetts aksjonærer. Han sier: «Ingen kommentar. Jeg er ikke autorisert til å snakke.» Men Resett har fått bekreftet at det er han som ringer.

Han henviser til slutt alle spørsmål til sin redaktør, Harald Klungtveit. Jeg spør så om telefonnummeret til Klungtveit, noe Nordseth sier han skal sende på SMS. Det har så langt ikke skjedd.

Det Filter Nyheter gjør, synliggjør hvilke skitne metoder venstresiden benytter for å ødelegge ytringsfrihet og meningsmangfold i Norge. Det er en skam.

Vi håper våre lesere gir et tydelig signal tilbake og sørger for at Resett får de midlene vi trenger for å drive videre.

Dere finne måter å donere på her. Alle bidrag, store som små, hjelper oss å fortsette den jobben vi mener må gjøres.

Vårt Vipps nummer er 124526

Vår bankkonto 1503.94.12826

annonse

 

Oppdatering:

Etter at saken er publisert, sender Pål Nordseth en SMS til meg med følgende tekst:

– Hei Helge! Det er som sagt uaktuelt å snakke om eventuelt upublisert journalistisk arbeid. Men vil du likevel snakke med Harald er kontaktinformasjonen som er oppgitt på Filternyheter.no korrekt. Telefon 41215090. Mvh Pål

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon