Illustrasjonsbilde. (AP Foto/David Goldman)
annonse
annonse

Den svenske professoren Lennart Bengtsson hevder det ikke er grunn til å uroe seg for klimaet. Han er en av verdens ledende klimaforskere. 

Den svenske forskeren Lennart Bengtsson er en unik meteorologisk forsker og er leder av «Kungliga Vetenskapsakademien». Han har bakgrunn fra bl.a. «European Centre for Medium-Range Weather Forecasts», «Max Planck Institute for Meteorology», Hamburg og «Environmental Systems Science Centre», University of Reading. – Altså, ingen nybegynner på «klima».

Hva mener han om dagens hysteriske klimadebatt? Her er noe:

annonse

Den svenske klimadebatten er helt absurd … jorden har formodentlig godt av å bli litt varmere. – Jeg kan si uten å tvile påstå at jeg har satt meg inn i klimaet mer enn de fleste mennesker.

– De fornybare energikildene er utilstrekkelige og globalt sett av mindre betydning. Å tro at disse kan løse jordens energiproblemer er en virkelighetsflukt.

– De eneste realistiske alternativene er å fortsette med fossil brensel, alternativt å bygge ut kjernekraften. Hvis ikke venter en alvorlig økonomisk og sosial nedgangstid for en stor del av verden.

annonse

– Fortsatt utbygging av fornybar energi (vind, vann, solvarme osv.) kommer bare til å bidra marginalt.

– Mer ressurser kreves for raskt å utvikle kjernekraft. Land som Sverige med lang erfaring av en trygg og forutsigbar kjernekraft burde gå i spissen for en effektiv forskning på området.

Les også: Elever streiket for klimaet flere steder i landet

Mens den 16-årige svenske klimaaktivisten Greta Thunberg reiser Europa rundt med sine illsinte appeller og hisser opp skoleungdom til skulking og demonstrasjoner, har Sverige på hjemmebane noen av verdens mest kunnskapsrike klimaforskere. Jeg tenker ikke minst på Lars Bern, som er omtalt tidligere i Resett.

Hvorfor sørger ingen for at forskere med slike kunnskaper får møte ungdom som kan få anledning til å stille spørsmål? I stedet ser vi vettskremte ungdommer i gatene over hele Europa, hjernevasket av skrekkscenarier. Angsten og uroen må karakteriseres som det verste vi har sett i fredstid og må sette varige spor i barnesinn.

Både Merkel og Macron, som er helt uten kunnskaper om klima, men har sin politiske agenda, skyver ungdommen foran seg som gisler – og støtter naturligvis  skolestreik i stedet for å dempe frykten. Kynismen og barnemishandlingen kjenner ingen grenser.

Det er en viktig oppgave for oss alle å forsøke å dempe denne skrekken hos skoleelever som er hjernevasket. Og at det haster. Det ser vi hver dag. Samtlige nordiske regjeringer går god for globalistmafians klimapolitikk, som er en politisk styrt kampanje.

Illustrasjonsbilde. (AP Foto/David Goldman)

Mens skolene i vår del av verden sliter med disiplin og lærerkrefter med kompetanse, får vi dette problemet i tillegg. Bak står de smarte, grådige og profesjonelle luringene som har svindlet seg til klimaavgifter som nikkepumper.

annonse

I Danmark skal det avholdes nytt valg til folketinget før sommeren, og «klimasaken» er for lengst lansert som den viktigste valgkampsaken, ikke minst for statsminister Løkke Rasmussen.

Ikke bare skal Danmark ligge i fremste rekke for å nå de mest grandiose grønne målene, men landet skal være et foregangsland. Det vil innebære en lang rekke nye skatter og avgifter som vil bli belastet danske skattebetalere de nærmeste årene.  I Frankrike ble det en bråstopp før Macron fikk kommet i gang med de samme type avgifter. De gule vestene sørget effektivt for at presidentens planer i hvert fall ble utsatt. Men danskene kanskje tåler en støyt før de kneler, og Erna og Siv vil garantert følge opp med et godt dansk forbilde …

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon