Kyniske NRK-journalister zoomer inn på øynene til gråtende terrorist. Skjermbilde NRK.

NRK zoomer inn på øynene til gråtende IS-kvinner som hevder de angrer på at de ble terrorister. 

annonse

Den oppsiktsvekkende reportasjen er skrevet av journalist Christine Svendsen og Mohammed Alayoubi. Reportasjen er nok et bevis på at NRK driver propaganda i et håp at norske folk skal synes synd på terroristene.

Journalistene hevder også at IS-kvinnene er norske, kun fordi de besitter et norsk pass. Disse terroristene er ikke norsk og de vil aldri bli norsk. Å kalle de nordmenn er et hån mot alle som er glad i landet og våre norske verdier.

– Jeg angrer – vær så snill og hjelp oss, heter tittelen til journalistene som har reist til Syria på skattebetalernes regning.

De har intervjuet en «mor» som sluttet seg til IS. Hun vil tilbake til Norge og bruker barna som hjelp.

– De kunne hatt det mye bedre. Sluppet å se sult hver eneste dag, se all den skytingen, all den bombingen og brannene, sier moren til NRK.

Kyniske NRK

Videre hevder «moren», som ikke er en mor, men en terrorist, at hun reiste til Syria fordi hun «elsket» ektemannen.

Ektemannen viser seg å være fremmedkrigeren Bastian Vasquez, som også blir omtalt som nordmann av statskanalens ansatte.

I de korte videosnuttene med IS-terroristen er NRK kyniske.

De zoomer inn på øynene til kvinnen i det hun feller noen krokodilletårer under intervjuet. Dette er ikke journalistikk. Det er ren propaganda og det beviser at NRK er en fiende av det norske folk når de bevisst spiller på lesernes følelser.

Resett har fått mange klager på hvordan NRK nyheter, og spesielt Dagsrevyen, lager sine tårevåte reportasjer om de såkalte IS-barna og deres mødre som vil hjem. Dette skjer ikke bare en gang, det skjer flere titalls ganger, gjennom Dagsrevyen, Urix og ikke minst NRK.no.

Nordmenn er lei, noe som har ført til sinne også på sosiale medier. Her er et eksempel:

Les også: Thor Gjermund Eriksen fortsetter som kringkastingssjef til 2025

Nok er nok

Alle kan ha medfølelse og synes synd på personer som sulter og ikke har det bra i verden. Det finnes et «sosialistisk paradis» i Venezuela der barn sulter ihjel og spiser rotter for å overleve, men disse er glemt av NRK.

Deres mål er å få IS-terrorister tilbake til Norge. Terrorister fra den samme gruppen som på brutalt vis drepte NORSKE Maren Ueland og hennes danske vennine bare for et par måneder siden.

Det er helt vanvittig at norske politikere på den såkalte høyresiden aksepterer at NRK-lisensen lever videre. Det snakkes om å avskaffe den, men dette snakket har pågått i flere år. På tide med handling og fjerne denne tvangsregningen en gang for alle.

Nok er nok!

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.