PST-sjef Benedicte Bjørnland. Arkivfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Del saken
 • 934
 •  
 •  

PST gikk torsdag ca. kl 14 til pågripelse av Laila Anita Bertheussen, justisministerens samboer. Hun satt deretter i avhør utover ettermiddagen og kvelden. På tross av dette, har hun ennå ikke tilstått å ha satt fyr på familiens bil, som hun er siktet for. Hun er nå løslatt.

annonse

Annonse

De fleste har antatt at PST satt med gode bevis før de gikk til pågripelse. Det er tross alt deres egen sjefs samboer det er snakk om. Men enten har Bertheussen vært fullstendig iskald og uvillig til å anerkjenne det som har blitt fremlagt henne, eller PST jobber i hovedsak etter indisier og antakelser.

Med en tilståelse hadde saken relativt fort gått over, men hvis Bertheussen fastholder sin uskyld og de klare bevisene uteblir, kan det bli en enda mer betent sak enn det allerede er. For skulle PST til slutt mangle fellende bevis, er det en skandale etaten knapt vil kunne reise seg fra.

annonse

Annonse

 

annonse

Annonse


Del saken
 • 934
 •  
 •  
 •  
  934
  Shares
 • 934
 •  
 •  
annonse

Les også: